Met nieuws van o.a.
partners

Logitech G introduceert de Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset

Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Gaming Headset

Logitech G,  heeft de ultieme esports-headset onthuld – de nieuwe Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset. De nieuwe PRO X 2-headset, die is ontworpen en getest door top esports-atleten, bevat nieuwe, revolutionaire PRO-G GRAPHENE-audiodrivers, waardoor het het toppunt van gaming audio is en een must-have headset voor de meest veeleisende en competitieve spelers.

De helderheid van het geluid en communicatie blijven kritische factoren als het gaat om winnen in esports. In staat zijn om de geringste geluidssignalen op te vangen en te communiceren met teamgenoten maakt het verschil. De nieuwe PRO-G GRAPHENE-audiodriver is met precisie ontworpen met een 50 mm grafeenmembraan, om meeslepende geluidslandschappen als nooit tevoren te leveren. De nieuwe driver biedt verbeteringen in de nauwkeurigheid van de geluidsweergave en de reductie van vervorming, waardoor spelers audio-objecten duidelijker kunnen identificeren en sneller hun locatie kunnen onderscheiden wanneer objecten ten opzichte van de speler bewegen.

Naast een geheel nieuwe PRO-G GRAPHENE audiodriver heeft de PRO X 2 belangrijke verbeteringen ten opzichte van de huidige PRO X Wireless Gaming Headset, waaronder:

  • Robuuste verbindingen – Bereid je voor op elke situatie met verbeterde LIGHTSPEED draadloze, Bluetooth en bekabelde verbindingen (3,5 mm Aux). LIGHTSPEED levert nu draadloze PRO-grade met tot 50 uur gebruik op één lading en een consistent robuust draadloos verbindingsbereik tot 30 meter.
  • Bekroond PRO-ontwerp – Ontworpen voor en samen met pro-gamers, heeft de PRO X 2 een duurzaam, maar lichtgewicht aluminium en stalen frame, en opperste comfort met een roterend, duurzaam scharnier en verwisselbare oorkussens in kunstleer en velours.
  • Communiceer met vertrouwen – 6 mm cardioïde microfoon op een afneembare microfoonarm, met geavanceerde Blue VO!CE-softwarefilters via G HUB, voor heldere en consistente communicatie.
  • DTS Headphone:X 2.0 Surround Sound – Dankzij nauwkeurige surroundsound weet je precies waar je tegenstanders zijn voordat ze jou vinden, met diep meeslepende geluidservaringen.

De Logitech G PRO Series-lijn is ontwikkeld in het kader van een uniek Design by Collaboration-programma, dat veel van ‘s werelds beste esports-atleten en -teams samenbrengt om nieuwe high-performance esports-apparatuur te ontwikkelen die de grenzen van innovatie en prestaties verlegt om hen een voorsprong op de concurrentie te geven.

Vanaf het begin van het ontwerpproces werkt Logitech G samen met esports-atleten om feedback te krijgen, belangrijke beslissingen te nemen en te testen om de functies en het ontwerp van de producten te verfijnen. Door hun feedback te verwerken in nieuwe tools en oplossingen, is Logitech G de de facto standaard en leider geworden in esports gaming gear van professionele kwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid
De PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset is medio juni 2023 beschikbaar bij bekende (r)etailers en LogitechG.com. De PRO X 2 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset zal verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van € 269.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?