Met nieuws van o.a.
partners

Laat je tv-beugel professioneel monteren

Het Nederlandse bedrijf Oriqo biedt via haar websites www.mountsxl.com en www.xtrarm.com een breed scala aan televisie-oplossingen, waaronder muurbeugels, tv-liften, plafondbeugels, monitorsteunen en vloerstandaards. De aangeboden muurbeugels onderscheiden zich onder andere door de lange lengtes en de flexibiliteit. Echter, het zelf monteren van een tv-beugel aan de muur is niet voor iedereen weggelegd. Daarom is de service van de websites uitgebreid met de Extra@Home montageservice van PostNL. Naast een snelle levering van het product zorgen de monteurs van Extra@Home ook voor een professionele montage van de beugel. Hierdoor kan er direct én zorgeloos tv worden gekeken.

Kenmerkend voor het assortiment muurbeugels, die Oriqo via www.mountsxl.com en www.xtrarm.com aanbiedt, is de diversiteit, de lange lengtes en de unieke flexibiliteit van de beugels. Voor elk interieur en elk ontwerpplan is een tv-oplossing te vinden. De muurbeugels variëren in kleur en in lengte, tot zelfs 120 cm. Daarmee biedt het Nederlandse bedrijf de langste muurbeugel ter wereld: de televisie is maar liefst tot 1,2 meter vanaf de muur te positioneren. Naast de uitzonderlijke lengte vallen de muurbeugels ook op door de variabel instelbare draaipunten en de rotatie- en kantelfuncties van de beugels. De televisie is daarmee zó te plaatsen, dat je altijd de juiste kijkpositie hebt. Desgewenst kan je de televisie ook haaks op de muur positioneren of zelfs om de hoek. Goed om te weten: de tv-beugels zijn compatibel met alle televisiemerken en bijna elke televisiemaat.

Montageservice Extra@Home
Eenmaal een muurbeugel aangeschaft, moet deze aan de muur gemonteerd worden. Met behulp van de bijgesloten montagehandleiding is de beugel stapsgewijs te bevestigen. Heb je twee linkerhanden, heb je geen tijd of kan je om andere redenen niet zelf aan de slag? Dan hebben mountsxl.com en xtrarm.com een gemakkelijke oplossing voor jou! De sites bieden nu een extra service: professionele montage door Extra@Home monteurs van PostNL. Op afspraak monteren zij de tv-beugel bij jou thuis. Tijdens het bestel- en afrekenproces op www.mountsxl.com of www.xtrarm.com kan deze professionele montageservice tegen meerprijs aan het winkelmandje worden toegevoegd. Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen voor het inplannen van een montage-afspraak. Zo kijk jij met gemak snel én zorgeloos tv.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?