Met nieuws van o.a.
partners

JBL Quantum Stream-microfoons: content maken voor iedereen, overal, altijd

JBL Quantum Stream Studio

JBL breidt zijn succesvolle Quantum Stream-lijn van microfoons aanzienlijk uit met de introductie van JBL Quantum Stream Talk, JBL Quantum Stream Studio en JBL Quantum Stream Wireless.

Met een lange traditie van het leveren van eersteklas geluidskwaliteit voor iedereen, dragen deze nieuwste toevoegingen aan de serie bij aan het waarborgen dat contentmakers hun verhaal kunnen vertellen, ongeacht hun voorkeur voor formaat.

Of je nu podcasts opneemt met gasten, de nieuwste hit creëert of gewoon online met je fans kletst, er is een JBL Quantum Stream-microfoon voor elk moment. Alle drie de producten zijn uitgerust met condensatormicrofoons met een breed, vlak frequentiebereik. Hierdoor bereiken streams en opnames studiokwaliteit, waarbij elk subtiel detail van het gesprek wordt vastgelegd.

De JBL Quantum Stream Talk vormt de perfecte introductie tot het assortiment, met ingebouwde JBL QuantumENGINE-software voor pc’s waarmee gebruikers de microfoon-EQ precies kunnen afstemmen op hun omgeving. Dankzij een schokabsorberende basis en een supercardioïde opnamepatroon biedt deze microfoon opnames vrij van achtergrondruis, perfect geoptimaliseerd voor solo-streaming.

Voor makers onderweg is de JBL Quantum Stream Wireless een veelzijdige en draagbare keuze. Met een omnidirectioneel patroon dat geluid van hoge kwaliteit uit elke richting oppikt, biedt het ultieme flexibiliteit. De toevoeging van een dongle zorgt voor automatische connectiviteit, terwijl het lichtgewicht ontwerp met klip gemakkelijke draagbaarheid garandeert. Omgevingsruisonderdrukking zorgt ervoor dat opnames zonder onderbrekingen van omringende geluidsbronnen worden gemaakt.

Als de flagship-microfoon van de serie tilt de JBL Quantum Stream Studio elke opname naar een professioneel niveau met zijn speciaal ontworpen drie condensatormicrofoons en een samplingfrequentie van uitzendkwaliteit (192 kHz/24 bit). Of je nu games streamt, zelf opneemt, met een co-host werkt of een kamer vol gasten hebt, het microfoonontwerp met vier opnamepatronen zorgt voor de beste geluidsopname in elke situatie. De universele montageoplossing biedt flexibiliteit, waardoor gebruikers de microfoon naar eigen voorkeur kunnen monteren. Een RGB-verlichte volumemeter geeft gebruikers in één oogopslag het volume weer. De dynamische bereikcompressor van JBL Quantum Stream Studio voorkomt dat harde geluiden worden vervormd in opnames, oproepen of streams en verbetert tegelijkertijd het zachte geluid voor een aangenamere opname.

De Quantum Stream Talk kost € 49,99, Quantum Stream Wireless wordt aangeboden voor € 99,99 en de Quantum Stream Studio kost € 149,99. De microfoons zullen in maart 2024 beschikbaar zijn op JBL.nl en geselecteerde retailers, in een verpakking gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met soja-inkt

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?