Met nieuws van o.a.
partners

Epson introduceert zes nieuwe thuisbioscoop projectoren

Epson EpiqVision Ultra-projector

Epson heeft zes nieuwe thuisbioscoopprojectoren geïntroduceerd, ideaal voor filmliefhebbers, sportliefhebbers en gamers die op zoek zijn naar een meeslepende ervaring op groot scherm. De nieuwe projectoren zullen de nummer één positie van Epson op de projectiemarkt versterken. De nieuwe projectoren bieden krachtige specificaties, met opties in iedere prijsklasse. Variërend van instapprojectoren met WXGA-technologie en een strak nieuw ontwerp, betaalbare 4K PRO-UHD-projectoren met ingebouwde Android TV tot de nieuwste Epson EpiqVision Ultra-projector met 4K-PRO UHD en een laserlichtbron, er is een projector beschikbaar voor elk budget.

Als eerste komen de EpiqVision Ultra-projectoren aan bod EH-LS800Ben EH-LS800W, Epsons eerste ultrakorte projectieafstand modellen. waardoor deze nog dichter bij de muur kunnen worden geplaatst. Deze projectoren zijn beschikbaar in zwart en wit en bieden een solide combinatie van hoge helderheid, uitstekende beeldkwaliteit en veelzijdigheid door gebruik te maken van laserlichtbrontechnologie van Epson. Dankzij hun locatie dicht bij de muur en 4K PRO-UHD resolutie voor een helder en scherp beeld, zijn deze eenvoudig te gebruiken en te installeren. Zij vormen een optimale vervanger voor de traditionele tv, doordat ze zelfs in de kleinste woonkamer passen en flexibele beeldformaten bieden van 80 tot 150 inch vanaf een afstand van slechts 2,3 cm van de muur. Ze zijn bij uitstek geschikt voor tv-programma’s, films en sport en tevens uitgerust met een nieuwe speciale gamingpoort die een “input lag rate” van minder dan 20 ms biedt.

De ingebouwde Android TV van de projectoren biedt streaming, casting en slimme bedieningselementen, en vanwege de verbluffende sound BY YAMAHA-luidsprekers die een complete audio-ervaring bieden, zijn er geen extra externe luidsprekers nodig.

Ook nieuw zijn de EH-TW6150en EH-TW62504K PRO-UHD-projectoren op instapniveau. Met een strak nieuw ontwerp voor een betaalbare prijs, kunnen gebruikers overal in huis genieten van de nieuwste films, sportevenementen en games. Dankzij de verticale lens-shift zijn deze projectoren flexibel te plaatsen. Deze projectoren zijn ideaal voor filmfanaten en gamers die op zoek zijn naar een goede beeldkwaliteit met een resolutie tot 4K PRO-UHD.

Beide modellen zijn perfect voor gaming met een “input lag rate” van minder dan 20 ms die zorgt voor een snelle en responsieve game-ervaring. De EH-TW6250 wordt tevens geleverd met ingebouwde Android TV voor streaming.

Tot slot omvat het nieuwe aanbod twee multifunctionele projectoren op instapniveau die een nieuwe ‘cross-over’-reeks vormen, ideaal voor de nieuwe trend voor flexibel thuiswerken. De CO-FH02en CO-W01hebben elk een compact ontwerp, waardoor ze makkelijker te vervoeren zijn tussen ruimten en ideaal zijn voor onderwijs- thuis- en kantooromgevingen. Ze hebben elk een eenvoudig, strak nieuw ontwerp waardoor ze in elke omgeving passen zonder dat dit ten koste gaat van het schermformaat. De CO-W01 heeft een WXGA-resolutie. De CO-FH02 is Full HD en wordt ook geleverd met ingebouwde Android TV, zodat u de nieuwste films, tv-programma’s en content direct naar uw projector kunt streamen.

Paul White, product manager bij de videoprojectie-unit van Epson Europe: “Met de introductie van deze zes nieuwe projectoren bieden we echt voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een flexibele, gebruiksbare oplossing die eenvoudig kan worden verplaatst tussen kamers of kan worden meegenomen naar kantoor, uw gaming naar een nieuw niveau wilt tillen of zelfs overweegt uw tv te vervangen, er is voor iedereen een oplossing beschikbaar voor een prijs die binnen elk budget past.”

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?