Met nieuws van o.a.
partners

Een set boekenplankspeakers die hifi met streaming verenigt

stereo m2

De STEREO M 2 combineert moderne streamingtechnologie met klassieke hifi-kwaliteiten. Beide 3-kanaals speakers kunnen draadloos met elkaar worden verbonden en muziekstreams afspelen via AirPlay 2, Chromecast en de streaming app van Spotify. Radioliefhebbers kunnen met de streamingdienst TuneIn uit duizenden zenders hun favoriete kanaal kiezen.

Een coaxiaal chassis voor optimale precisie
De STEREO M 2 boekenplankspeakers zijn aan de onderzijde voorzien van een grote wok woofer. De bovenzijde is voorzien van het SCA-coaxiaal chassis dat door Teufel in eigen beheer is ontwikkeld. In dit chassis zijn middenspeakers en tweeters tot één onderdeel samengevoegd. Dit zorgt voor ruimtebesparing en een uiterst nauwkeurige geluidsweergave. Omdat de hoge tonen en middentonen op dezelfde plek worden gegenereerd, worden ze als puntvormige geluidsbron waargenomen. Elke box herbergt drie digitale versterkers (één voor elke driver), met een totaal vermogen van 100 watt (RMS) (60 W voor lage tonen, 30 W voor de middentonen, en 10 W voor de hoge tonen). Dankzij dit krachtige vermogen kunnen de STEREO M 2 speakers ook grotere kamers moeiteloos met geluid vullen.

Streaming in alle soorten en maten
De STEREO M 2 speakers zijn compatibel met AirPlay 2 en Chromecast. Daarmee bieden ze ondersteuning voor de belangrijkste streaming-systemen en alle content op smartphones met iOS en Android. De set kan ook worden ingezet in combinatie met diverse compatibele speakers die in verschillende kamers staan opgesteld. De twee boekenplanksprekers staan direct ter beschikking in de apps van de populaire streamingdienst Spotify. TuneIn, een dienst voor internetradio, maakt het aanbod van streaming-opties compleet door toegang te bieden tot duizenden radiozenders. De speakerset is zowel met een draadloze verbinding als met bluetooth 5.0 toegerust en is daarmee geknipt voor het verbinden van apparaten die geen toegang tot het netwerk mogen hebben.

Slimme bediening
De belangrijkste functies kunnen via een app worden bediend, maar staan ook direct op de speakers ter beschikking. Het bedieningsveld licht dankzij de nabijheidssensor op zodra de gebruiker in de buurt van de speakers komt. Er zijn toetsen voor het selecteren van de geluidsbron en drie voorkeurstoetsen. Aan de laatste toetsen kan via de Teufel Home app een Spotify-stream of TuneIn-radiozender worden toegekend. De gebruiker kan met het centrale draaiwiel kan het volume en het afspelen en pauzeren regelen of naar de volgende of volgende track gaan.

Intelligente technologie
De draadloze STEREO M 2 speakers zijn vanzelfsprekend ook voorzien van klassieke aansluitingen. Via de optische ingang kunnen ze het geluid van een aangesloten televisie lipsynchroon overdragen. Op de stereo cinch-ingang kunnen diverse geluidsbronnen worden aangesloten, zoals een voorversterkte platenspeler. De speakerset zowel draadloos als met een Ethernetkabel met het thuisnetwerk worden verbonden.

Chique en flexibel
Beide STEREO M 2 speakers zijn voorzien van hun eigen versterker en moeten afzonderlijk op het stopcontact worden aangesloten. Er is geen onderlinge kabelverbinding nodig. De draadloze overdracht tussen de boxen maakt compleet nieuwe opstelmogelijkheden mogelijk. Al naar gelang je smaak kun je de STEREO M 2 set netjes bedekt houden of de met krachtige magneten op hun plek gehouden stofkappen verwijderen voor vrij zicht op de woofer en tweeters. Het oppervlak van beide kleurenvarianten is afgewerkt met hoogwaardige schuurlak.

Prijs en beschikbaarheid
De STEREO M 2 is per direct verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een prijs van 999,99 euro via teufelaudio.nl

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?