Met nieuws van o.a.
partners

De Teufel MOTIV® GO VOICE met Google Assistent: sound in stijl

Teufel Motiv Go voice

De nieuwe MOTIV® GO VOICE combineert stereogeluid van topkwaliteit met hoogwaardig design. Dankzij de integratie van Google Assistent kunnen gebruikers hun lievelingsmuziek net zo eenvoudig bedienen als alle smart home-apparaten bij hen thuis. Het enige wat ze daarvoor nodig hebben, is hun stem. En met zijn ingebouwde accu kan de MOTIV® GO VOICE ook urenlang luisterplezier bieden als er geen stopcontact in de buurt is.

Handsfree hulp
Met Google Assistent kun je op eenvoudige wijze muziek, podcasts en radio afspelen en bedienen zonder je handen te gebruiken. Desgewenst kun je via de Google Assistent ook het weerbericht, de lokale tijd of je agenda voor de dag raadplegen. Met een simpele spraakopdracht kun je allerlei zaken in huis regelen. Zo kun je Philips Hue-smartlampen inschakelen of de ideale kamertemperatuur instellen door draadloze communicatie met de slimme thermostaat Google Nest.

Krachtig geluid dankzij Teufel Dynamore® technologie
Wie de MOTIV® GO VOICE voor het eerst hoort, zal niet willen geloven dat een zo compacte speaker een dergelijk krachtig en kamervullend geluid kan produceren. Binnen de MOTIV® GO VOICE worden twee robuuste fullrange drivers ondersteund door twee passieve basmembranen. Het doorlopende aluminium frame biedt stabiliteit en bescherming tegen trillingen. En dankzij de door het in Berlijn gevestigde Teufel ontwikkelde Dynamore® technologie lijkt de MOTIV® GO VOICE zich niets aan te trekken van fysieke begrenzingen. Want ondanks zijn compacte afmetingen vult het virtueel uitgebreide stereogeluidsbeeld de hele ruimte.

Een dag lang luisterplezier
Optimaal verbonden via wifi of bluetooth en uitgerust met een krachtige accu die garant staat voor een speelduur van vijftien uur is de MOTIV® GO VOICE een betrouwbare metgezel voor de hele dag. Dat geldt zowel voor binnen als op het balkon, op het terras of in de tuin. Het volume en de muziekweergave kunnen met de knoppen aan de bovenkant worden bediend. Daar zijn ook leds te vinden die het laadniveau van de accu en de kwaliteit van het draadloze signaal aangeven.

Prijs en beschikbaarheid
De MOTIV® GO VOICE is per direct verkrijgbaar in de kleuren Silver White en Night Black voor een prijs van 299,99 euro via www.teufelaudio.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?