Met nieuws van o.a.
partners

D-Link onthult 2K QHD wifi-camera’s voor binnen en buiten met ingebouwde AI

D-link

D-Link heeft de mydlink 2K QHD Indoor Wi-Fi Camera (DCS-8350LH) en de Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8620LH) op de markt gebracht. De nieuwe camera’s gebruiken slimme AI-technologie en 2K QHD 1440p-resolutie en bieden zo nauwkeurige, gedetailleerde bewaking binnen en buiten woningen en kleine kantoren. 

De nieuwe camera’s van D-Link hebben een resolutie van 2K QHD, wat vier keer meer is dan standaard HD. Door deze resolutie hebben opnames voor 24-uursbewaking en registratie van gebeurtenissen zeer veel detail en een hoge helderheid. Ook is nachtzicht geïntegreerd in de camera’s zodat gebruikers tot 7 meter afstand opnames kunnen maken in volledige duisternis. Dit is belangrijk in de donkere wintermaanden. 

Integratie van AI
De 2K QHD Wi-Fi-camera’s zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en hebben geïntegreerde bewegings- en geluidsdetectie. AI-technologie verwerkt de informatie in realtime en de ingebouwde intelligentie in de camera’s maakt de detectie sneller en vereist minder bandbreedte. 

Koolmonoxide- en rookmelder
De
DCS-8350LH indoor camera kan mensen en geluiden van koolmonoxide- en rookmelders in een woning registreren. De camera zal gebruikers dan direct waarschuwen, video-opnames starten en een alarm laten horen. 

De DCS-8620LH buitencamera kan dankzij de geïntegreerde AI-technologie intelligent onderscheid maken tussen mensen en voertuigen. Bij glasbreukdetectie worden gebruikers op de hoogte gesteld, video-opnames gestart en gaat een alarm af om indringers te verjagen. Het weerbestendige ontwerp met IP65-classificatie maakt de camera geschikt voor binnen en buiten. 

In beide modellen zit een ingebouwde microfoon en luidspreker zodat gebruikers kunnen praten met personen terwijl ze hen op een beeldscherm zien. De luidspreker op de DCS-8620LH kan ook fungeren als een luide 90dB sirene om mensen in de omgeving te waarschuwen. 

mydlink app
Het instellen van de camera’s gaat snel en eenvoudig met de mydlink app van D-Link voor smartphones of tablets. Eenmaal ingesteld kunnen gebruikers hun camera’s op afstand via internettoegang bekijken en beheren. Met de functie Scenes kunnen gebruikers thuis of onderweg snel detectiemeldingen in- en uitschakelen of opnames starten. 

Beschikbaarheid en prijzen
Beide camera’s zijn per direct beschikbaar. De DCS-8350LH heeft een adviesprijs van 89,95 euro, de DCS-8620LH is verkrijgbaar voor 98,95 euro.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?