Met nieuws van o.a.
partners

Bedrade oordopjes hebben nog altijd veel voordelen

Grixx Earphones met lightning-connector

Grixx Earphones met lightning-connector voor iPhone of iPad geven een kristalhelder geluid en een heerlijke bass. Bedrade oordopjes hebben nog altijd veel voordelen. Geen batterijproblemen, een betrouwbare verbinding, uitstekende geluidskwaliteit en minder kans op verlies. Daarom is het goed om altijd een set bij de hand te hebben. Ook handig in je reiskoffer of als back-up als je draadloze oortjes leeg zijn. 

De Grixx Earphones hebben een natuurlijke pasvorm en blijven dankzij de verschillende maten oorcaps goed zitten. Met de multifunctionele knop bedien je het volume, tik je door naar een volgend nummer of beantwoord je telefoonoproepen. De microfoon geeft een helder geluid zodat je altijd duidelijk verstaanbaar bent.

Strakke timing

Maak je muziek op je iPhone, bijvoorbeeld in Garageband, dan is het altijd nog handig om een bedrade earphone te hebben voor een strakke timing. Deze Grixx Earphones zijn alleen geschikt voor Apple iPhone en iPad met lightning-connector.

Informatie

Grixx Earphones met lightning-connector zijn verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop.Winkeladviesprijs € 24,99. Informatie: https://www.grixx.eu/winkel/grixx-in-ear-lightning-apple-wit-met-afstandsbediening-en-microfoon/

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?