Met nieuws van o.a.
partners

Weten & wedden: Wed slim op jezelf of andermans kennis

Wie denkt dat je een quizspel alleen kunt winnen als je veel weet; heeft het helemaal mis. In Amerika gokken ze namelijk op het antwoord net als in het casino. Je hoeft dus helemaal niks te weten. Wits and Wagers is op dit moment het meest populaire quizspel in de VS. Nu wordt het in Nederland uitgegeven onder de naam Weten en Wedden.

In dit grappige spel hoef je de antwoorden niet te weten om te winnen. De fun is inzetten op het beste antwoord. Stel een vraag en iedereen schrijft een antwoord op. Bijvoorbeeld: In welk jaar is de bikini uitgevonden? Daarna gok je allemaal op een antwoord. Welke antwoord schat jij in dat er het dichtst bij zit? Ben je zeker van jezelf? Wed dan op je eigen antwoord. Maar als je denkt dat een ander het beter weet, wed je op hem of haar. En als je helemaal geen idee hebt, gok je gewoon en hopelijk heb je geluk.

Op het antwoord dat het dichtste bij het goede antwoord zit, valt de jackpot. Je kunt dus winnen door weldoordachte inschattingen, goed geluk of door de belangen van je tegenstanders goed in te schatten. Het spel leer je in slechts 2 minuten, wordt gespeeld in 25 minuten maar staat garant voor urenlang speelplezier! Je kunt het ook nog eens met grote groepen van tot wel 20 personen spelen.

Wereldwijd al meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

De advies verkoopprijs van het Weten & wedden bordspel is € 24,95, en is te spelen vanaf 8 jaar.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?