Met nieuws van o.a.
partners

Verlies een miljoen met het partyspel Bankroet

partyspel bankroet

Geld moet rollen! Bij het spel Bankroet dat 27 september verkrijgbaar is, word jij de winnaar van het spel door zo snel mogelijk al je geld uit te geven. Het spel is bij ouders wellicht al bekend als Mankomanie; dit tijdloze bordspel is in een nieuw jasje gestoken en de kaarten zijn gemoderniseerd. Maak slechte keuzes, laat je verleiden om geld weg te geven, maar kijk uit want voor je het weet krijg je weer een flinke smak geld in je schoot geworpen! Is het gat in jouw hand groot genoeg om dit spel te winnen?

Bankroet:
Geld maakt niet gelukkig. Het bevordert de hebzucht, doet je zakken uitpuilen, je moet belasting betalen en net als je het nodig hebt, is het er sowieso nooit. Dus weg ermee! Want het kan ons allemaal overkomen; ’n keertje winnen in de toto of een groot bedrag erven… voor je het weet zit je met een miljoen opgescheept. Daarom geldt bij dit spel maar één devies: Weg met de poen, verlies ’n miljoen!

Wees roekeloos met geld! Geef het uit aan onzinnige zaken, geld moet tenslotte rollen. Koop een jacuzzi voor je hond, laat een achtbaan in je achtertuin bouwen en vier je verjaardag op de maan. Zuinig zijn is voor losers! Bankroet, het spel dat je wint door een miljoen te verliezen!

Releasedatum: 27 september

Leeftijd: 8+ jaar

Spelers: 2-4 spelers

Speelduur: 60 minuten

Consumentenadviesprijs: € 26,99

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?