Met nieuws van o.a.
partners

Meezingen met het nieuwe tiptoi liedjesboek voor onderweg

het liedjes boek

De paden op, de lanen in. Met het nieuwe tiptoi® liedjesboek voor onderweg gaan kinderen van circa 4-7 jaar op een muzikale reis. Lekker meezingen achterin de auto en ondertussen een spel spelen. Het kan allemaal! Het boek staat vol met prachtige en vrolijke illustraties en… door met de tiptoi® stift op een plaatje of een tekst te tippen, gebeurt er altijd iets leuks! De stift vertelt een verhaal, legt iets uit, daagt je uit tot het spelen van een spel en laat heel veel kinderliedjes horen die jij straks ook allemaal kunt meezingen! Eén ding is zeker. Kinderen vervelen zich geen moment meer (of dat nu achterin de auto of thuis is) en ze worden er nog vrolijk van ook. 

Merlin de Meeuw neemt je mee…
Zing je lekker mee met de kinderen? Liedjes als ‘old MacDonald had a farm’, ‘de wielen van de bus’ of ‘schipper mag ik overvaren’ komen, net als heel veel andere meezingers, allemaal aan bod. Naast heel veel liedjes staat het boek ook boordevol leuke spelletjes en valt er heel veel te ontdekken. Want achter ieder plaatje schuilt een verhaal of een liedje. Ga je aan de slag, dan tip je allereerst op het symbool dat ervoor zorgt dat het boek wordt geactiveerd. Daarna wijst het zich allemaal vanzelf. Wil je toch nog wat uitleg? Geen probleem, want Merlin de Meeuw vertelt je graag over alle mogelijkheden.

Tip en ontdek
Door op één van de symbolen rechtsonder op de pagina te tippen, kies je voor ontdekken (het oog), het spelen van een spel (de dobbelsteen) of het luisteren naar een liedje (de muzieknoot). Zo kun je in het bos bij een knapperend kampvuur deelnemen aan een zoekspel. Luister goed naar wat er wordt gezocht en tip op de juiste afbeelding. Speel een dierenrijmspel op de boerderij of ga aan de slag met een geheugenspel waarbij je steeds alle gevraagde dieren uit de zee in de juiste volgorde moet aantippen. Kortom: een lange rit in de auto is niet meer vervelend met dit interactieve tiptoi® liedjesboek.

Leuke thema’s en gemakkelijk in gebruik
Met het liedjesboek vergroten kinderen spelenderwijs hun woordenschat. Want… door spelletjes te spelen en naar liedjes te luisteren én mee te zingen, leren ze door eenvoudig te begrijpen zinnen, woorden uit hun speelwereld kennen. Bovendien hebben alle tiptoi® producten stuk voor stuk een thema dat kinderen (en ouders) aanspreekt en… het is gemakkelijk in gebruik. De interactieve tiptoi® stift (je kunt er ook een koptelefoon op aansluiten) is te gebruiken voor ieder tiptoi® product door simpelweg gratis het programma van het juiste product te downloaden. Voordeel is dat op één stift meer programma’s gelijktijdig opgeslagen kunnen worden.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het nieuwe liedjesboek voor onderweg (excl. tiptoi®-stift) heeft een prijs van circa € 18,- en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Het tiptoi® assortiment, waaronder ook losse stiften, bestaat uit startersets (incl. tiptoi®-stift), boeken en spellen. Meer informatie is te vinden op tiptoi.nl of op ravensburger.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?