Met nieuws van o.a.
partners

Innovatief speelgoed dat kinderen op spelenderwijs basisvaardigheden leert

Skillmatics

Met de spellen van Skillmatics wil het bedrijf  kinderen de vrijheid geven om leren door te ontdekken, te doen en door hun verbeelding en creativiteit te gebruiken. Dit om ze te laten groeien tot wie ze willen zijn.

Skillmatics produceert unieke spellen die de aandacht van kinderen grijpen en vasthouden. Dit maakt het proces van leren een ervaring waar de kinderen naar uitkijken en die hun nieuwsgierigheid prikkelt. Met spellen voor verschillende leeftijden zit er voor ieder kind wel iets tussen.

Bijvoorbeeld de Stippen en Doolhoven. Met dit spel ontwikkelt een kind zijn of haar observatievermogen en wordt de leesvaardigheid verbeterd. De activiteiten waarbij de volgorde van letters en cijfers worden gezocht traint het geheugen.

Of ontwikkel het probleemoplossend vermogen met de Hersenkrakers! De problemen zijn geschikt voor alle leeftijden, testen je geest en houden je uren bezig. Ook tijdens (lange) reizen is dit een prima reisgenoot.

Vormen en patronen zijn een van de eerste dingen waar jonge kinderen mee in aanraking komen. Met het Vormen en Patronen pakket van Skillmatics leert je kind deze te ontdekken door leuke activiteiten.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van alles dat Skillmatics te bieden heeft. Ontdek het nu zelf!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?