Met nieuws van o.a.
partners

Het lekkerste bordspel ter wereld: Autodrop het bordspel

Wat als je een eetbaar gezelschapsspel zou hebben, met overheerlijke spelpionnen en je je tegenstander letterlijk van het bord eet! Dan krijg je Autodrop: het gloednieuwe en doldwaze bordspel van Just Games dat dit najaar uitkomt. Met 9 verwisselbare bordplaten en 3 dozen Autodrop met in totaal 760 gram snoep brengt Autodrop smakelijk vermaak voor 2 tot en met 4 spelers. Kies de juiste auto en ontdek wie van de familie het Autodrop parcours het snelste aflegt.

Het Autodrop bordspel is een gezellig en lekker familiespel voor 2 tot en met 4 spelers vanaf 13 jaar. Het bordspel wordt geleverd in een megagrote Autodropdoos en bevat drie echte pakjes Autodrop, die je direct in het spel kan gebruiken als speelbare en eetbare spelpionnen. Heb je geen trek in Autodrop, dan kun je ook de gewone kartonnen spelpionnen in het spel gebruiken. Leg de 9 bordplaten aan en kies steeds een uniek parcours dat je aflegt en race hier met jouw favoriete Autodrop overheen. Ga je voor de bekende zacht zoete kever, de Londense dubbeldekker of toch de allesverwoestende Monstertruck? Pas onderweg op voor obstakels en andere auto’s, want iedere auto kent zijn eigen krachten. Degene die de finish als eerst bereikt, is de winnaar en mag alle overgebleven autodropjes van het bord opeten. Het Autodrop bordspel staat garant voor urenlang absurd lekker speelplezier!

Het bordspel Autodrop is vanaf 3 oktober verkrijgbaar in Nederlandse speelgoedwinkels en online retailers voor €24,99. Een spel duurt ongeveer 45 minuten.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?