Met nieuws van o.a.
partners

Vaders op Vaderdag gratis naar Omniversum

omniversum

Zondag 17 juni is het Vaderdag. Het Haagse filmtheater Omniversum biedt alle papa’s dan een gratis grootbeeldfilm aan, bijvoorbeeld Great White Shark, A Beautiful Planet of Africa, The Serengeti. Op het 840 m² grote koepelscherm – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – een onvergetelijke ervaring. De enige voorwaarde is dat papa een betalende bezoeker meeneemt. Reserveren, niet verplicht, kan via www.omniversum.nl.

PROGRAMMA VADERDAG 17 JUNI

GREAT WHITE SHARK (11.00, 14.00, 16.00 en 20.00 uur)
Sinds Jaws geldt de grote witte haai als een bloeddorstig zeemonster. Deze bekroonde grootbeeldfilm met verteller Derek de Lint laat een andere kant zien van het gestroomlijnde, zeven meter grote roofdier.

SAMMY’S AVONTUREN (12.00 en 15.00 uur)
Spannende, vrolijke en ontroerende belevenissen van het zeeschildpadje Sammy en zijn boezemvriend Ray. Een heerlijke grootbeeldfilm voor papa’s en kinderen.

UNDER THE SEA (13.00 uur)
Verteller Tygo Gernandt neemt je in de onderwateravontuur mee naar exotische onderzeese locaties, bevolkt door flamboyante inktvissen, zwierige zeedraken en gigantische pijlstaartroggen.

AFRICA, THE SERENGETI (17.00 uur)
In een van de best gewaarde films ooit in Omniversum reis je met gnoes, zebra’s, giraffen, olifanten en bavianen over de Afrikaanse vlakten. Een absolute aanrader.

A BEAUTIFUL PLANET (18.00 uur)
Vanuit het International Space Station kijk je met de astronauten Wilmore, Virts en Critoforetti de ruimte in en naar de miljarden lichtjes op de aarde. Deze boeiende film is ingesproken door André Kuipers.

ROCKY MOUNTAIN EXPRESS (19.00 uur)
Maak in de stoomtrein Rocky Mountain Express met verteller Erik de Zwart een adembenemende reis door de Canadese Rocky Mountains langs diepe rivierkloven en over hoge bergpassen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?