Met nieuws van o.a.
partners

Beterbed.nl

In de jaren 80 is Beter Bed begonnen met 2 slaapspeciaalzaken. Inmiddels heeft het bedrijf al 80 winkels in Nederland en kan het door grootschalig inkopen scherpe prijzen voor de consument hanteren. Beter Bed is marktleider op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. Het grootste gedeelte van de Beter Bed winkels bevinden zich op een meubelboulevard maar online is het bedrijf uiteraard ook met een webwinkel vertegenwoordigd.

In de winkels en in de online shop kun je kiezen uit een brede collectie en de vele stijlen van slaapkamermeubelen, bedtextiel, beddenbodems en matrassen. Ook heeft het bedrijf unieke package deals van bijvoorbeeld complete slaapkamers. Klanten die een aanschaf gedaan hebben boven de 250 worden 4 weken na de levering nog eens gebeld of alles naar wens verkopen is. Beter Bed heeft haar service goed op orde met een klantentevredenheidsscore van 95%.

Bedrijfsinformatie

Levering:

– Alle bestellingen vanaf € 20 worden gratis bezorgd en gratis gemonteerd
– Levering in overleg
– U hebt de mogelijkheid om gedurende veertien dagen na levering de koop op afstand zonder opgave van redenen te ontbinden

Klantenservice:

ma t/m vr: 09.00 – 17.30 uur
Telefoon: 0413 20 08 92
E-mail: info@beterbed.nl

Reviews/beoordelingen:
Categoriewinnaar Beste Webshop
CBW

Laatste nieuws over Beterbed.nl