Met nieuws van o.a.
partners

Travelteq komt terug als slimme traceerbare tas met draadloze oplaadfunctie

Travelteq

Travelteq is terug nadat het roer is overgenomen door Ekster® en herlanceert zijn iconische 22. Het unieke en bekende design, maar nu met innovatieve oplossingen zoals draadloos opladen in je tas en een lost & found tracker. Het merk maakt daarmee van de tas een stijlvol en slim verlengstuk voor je dagelijkse leven. De tassen lanceren 21 juli in de Travelteq webshop.

Het merk, dat bekend is van publicaties zoals de New York Time, Hypebeast and Monocle, heeft Smart Teq toegevoegd aan de stijlvolle tas om onhandige en onnodige situaties te voorkomen. Iedereen kent het wel; je batterij leeg op het moment dat je dat belangrijke telefoontje verwacht of net de snelweg op rijden en erachter komen dat je je tas bent vergeten. Vandaag de dag zou dat niet meer nodig hoeven zijn. De toevoeging van een speciaal vak aan de binnenzijde van de tas voor de (optionele) wireless powerbank zorgt ervoor dat je jouw telefoon draadloos kan opladen in het voorvak aan de buitenzijde. Zo zit je nooit meer zonder batterij en blijf je altijd verbonden. De (optionele) voice-operated Tracker Card (Forbes: “the most advanced solar-powered tracker to date”) maakt via een automatisch telefoon signaal je tas traceerbaar zodat je die niet uit het oog verliest of vergeet. Slimme oplossingen zodat je zorgeloos en stijlvol op weg kan in je dagelijkse leven.

Waar de binnenzijde van de tas flink is vernieuwd, is het design aan de buitenkant juist vertrouwd gebleven. Door Hypebeast omschreven als “timeless design” en nog steeds gemaakt van hetzelfde Italiaanse Vacchetta leer en luxueuze LimontaⓇ nylon. Aan het leer is wel een beschermende laag toegevoegd, zo is de tas meteen klaar voor jarenlang dagelijks gebruik. Voorlopig is de ‘New Original Briefcase’ verkrijgbaar in drie kleuren: iconisch cognac, klassiek espresso en stijlvol zwart. Alle drie zijn ze ook verkrijgbaar als ‘Messenger Briefcase’ met schouderriem.

Het merk, in 2009 opgericht door Michiel van Ogtrop en Maarten den Biggelaar en bekend gemaakt door onder andere Jort Kelder en Koning Willem-Alexander, staat bekend om de iconische designs. Pieter Ottevanger: “Elke dag ontvangt Travelteq e-mails met de vraag wanneer de ‘Briefcase’ weer verkrijgbaar is, we zijn trots dat Travelteq vanaf 21 juli eindelijk weer terug is met een vertrouwde, innovatieve en uitgebreide collectie. In de toekomst willen we meer innovaties en producten gaan ontwikkelen met slimme oplossingen voor onderweg. Daarom lanceren we naast de Briefcase en Messenger binnenkort ook onze nieuwe Weekender tas.”

De technologische innovaties van Ekster, Door Forbes het meest succesvolle smartwallet merk ter wereld genoemd, zijn daarvoor de basis. Samen met de design achtergrond van Travelteq ontstaat er een sterke combinatie waar beide merken van profiteren. “Het doel is om samen met Ekster een e-commerce combinatie te vormen die het mogelijk maakt om Travelteq internationaal uit te breiden en uiteindelijk de grootste te maken in het luxe tassen segment.”

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?