Met nieuws van o.a.
partners

Til bedrijfsborrels naar hoger niveau met nieuwe biertap

blade-biertap-heineken

Hoewel acht op de tien Nederlanders de voorkeur geven aan tapbier boven flesbier, drinken we tijdens de vrijdagmiddagborrel op kantoor nog steeds vaak bier uit een flesje. Máár, een ijskoud getapt biertje met perfecte schuimkraag zorgt voor nét die extra borrelbeleving. Goed nieuws: vanaf nu genieten jij en je collega’s altijd van een goed gekoeld tapbiertje, met de Blade-biertap.

Van de kantine tot het dakterras: als er een stopcontact aanwezig is, sluit je de Blade eenvoudig aan. In tegenstelling tot een reguliere biertap heb je namelijk geen waterleiding, afvoer of koolzuur nodig om een biertje te tappen. Voor minder ervaren barmannen en -vrouwen is de Blade ideaal. Je hoeft de tapdruk niet in te stellen en een fust verwissel je in een paar seconden. Zo hoef je je borrel niet lang te onderbreken, zelfs niet voor reiniging of onderhoud van de tap.

Elke keer weer een perfect biertje
Smaken verschillen. Daarom kun je meerdere biermerken aansluiten op de Blade. Kies je voor Heineken pils, Affligem Blond, Brand IPA of bijvoorbeeld Birra Moretti? Ook aan de collega’s die graag bij de bedrijfsborrel aanwezig zijn, maar met de auto komen, is gedacht, want je sluit net zo makkelijk een fust Heineken 0.0 aan. En omdat er uit één fust gemiddeld dertig glazen bier worden getapt, is de Blade een goed alternatief voor flesjes bier. Nog een voordeel: de fusten kunnen worden bezorgd, waardoor medewerkers of office managers er zelf niet meer op uit hoeven om de bedrijfsborrel te verzorgen.

De Blade is een product van de Blade Company, een start-up van Heineken Nederland, en is verkrijgbaar vanaf 399 euro. Je bestelt de Blade en de verschillende fusten via www.blade.nl. De biertap en de fusten Heineken en Heineken 0.0 zijn ook te koop via Sligro.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?