Met nieuws van o.a.
partners

Stoïcijns leven – van Zeno tot Marcus Aurelius

Stoïcijns leven - van Zeno tot Marcus Aurelius

Holiday en Hanselman presenteren de fascinerende levens van de mannen en vrouwen die ernaar streefden te leven volgens de tijdloze stoïcijnse waarden. Aan de hand van hun worstelingen en successen worden de klassieke, krachtige lessen afgestoft. De biografieën, van Epictetus tot Marcus Aurelius, zijn niet alleen bedoeld als geschiedenislessen, maar vooral om lezers te helpen filosofie in hun eigen leven toe te passen. Het boek is een schatkist aan waardevolle inzichten en verhalen, dat keer op keer kan worden gelezen door iedereen die op zoek is naar inspiratie uit het verleden.

Ryan Holiday is een van de prominentste denkers en schrijvers over hoe je klassieke filosofie kunt toepassen in het dagelijkse leven. Zijn boeken zijn in meer dan 30 talen vertaald en wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen exemplaren van verkocht. Hij is een populaire spreker, strateeg en auteur.

Stephen Hanselman is afgestudeerd aan de Harvard Divinity School en heeft meer dan drie decennia in het boekenvak gewerkt als boekverkoper, uitgever en literair agent.

Stoïcijns leven – van Zeno tot Marcus Aurelius verschijnt 16 maart 2021

Prijs: € 20 | Pagina’s: ca. 320 | ISBN: 978 94 005 1372 3 Ook als e-book verkrijgbaar

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?