Met nieuws van o.a.
partners

Fantastisch geluid, cool design: JBL presenteert de nieuwe Xtreme 3, Go 3 en Clip 4

JBL Xtreme 3

JBL blijft het voortouw nemen op het gebied van legendarisch geluid. De op vijf jaar opeenvolgende marktleider staat te popelen om drie nieuwe draagbare luidsprekers te introduceren: JBL Xtreme 3, JBL Go 3 en JBL Clip 4. Met een geüpgraded, gedurfd logo-ontwerp en hippe nieuwe kleuren zorgen deze luidsprekers voor zowel stijl als krachtig geluid.

“We zijn trots dat we eindelijk onze draagbare luidsprekers in een gloednieuw, opvallend logo-ontwerp kunnen presenteren,” aldus Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division. “Het epische JBL-geluid dat we allemaal kennen, is nu geupgrade naar een fantastisch pakket dat matcht bij de streetstyle van de JBL-fanbase. Ook zijn alle drie de luidsprekers nu water- en stofdicht en beschikken ze over Bluetooth 5.1 en een USB-C-aansluiting – onze klanten krijgen de nieuwste functies die perfect matchen bij de nieuwe look and feel.”

JBL Xtreme 3: de hele nacht door fantastisch geluid

De nieuwe generatie van de JBL Xtreme Bluetooth-luidspreker levert een nog intenser stereogeluid. Met vier verbeterde drivers en twee pompende JBL Bass Radiators rockt de Xtreme 3 ieder feest. Het krachtige geluid komt met een opvallend logo-ontwerp en een upgrade van de handige draagriem. Water- en stofdicht, de JBL Xtreme 3 maakt een grote indruk waar je ook gaat.

Met 15 uur afspeeltijd gaat de JBL Xtreme 3 dag en nacht door. Telefoon leeg? Geen probleem. De ingebouwde powerbank laadt je apparaten op, zodat je het feestje nooit hoeft te onderbreken. Twee dj’s? De Xtreme 3 regelt het. Sluit moeiteloos tot twee smartphones of tablets aan op de speaker en geniet om de beurt van het enorme JBL Pro-geluid. Voor een nog indrukwekkender geluid koppel je twee JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers draadloos aan elkaar. Echte party animals kunnen tot honderden JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers connecten om de jam echt op te pompen!

Productspecificaties:

Batterijduur van 15 uur;
IP67 waterdicht en stofdicht;
Bluetooth v5.1;
USB-C power adapter;
Vier drivers en twee JBL Bass Radiators;
SB-C aansluiting;

Verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en squad.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?