Om het fijnproevers makkelijk te maken introduceert Stegeman drie nieuwe patésmaken: paté met cranberry, paté met groene peper en zachte roompaté. Daar hoeft eigenlijk niets meer aan toegevoegd te worden. Voor wie toch wil variëren: Stegeman groene peperpaté is heerlijk op een tijgerboterham met een blaadje basilicum en geroosterde paprika. Zachte roompaté komt goed tot z’n recht met mangochutney en tuinkers. En friszoete cranberrypaté is extra lekker met pancetta en een blaadje botersla.
Lekker gebakken
Stegeman paté is in de oven gebakken –volgens ambachtelijke receptuur, en wél in twee nieuwe variaties; paté met grove peperkorrels is voor het eerst verkrijgbaar in het zelfbedieningskoelvak. En met cranberrypaté bepaalt de consument zelf de zoetfrisse toon van de boterham.
Lekker handig
De paté blijft ook extra lang vers dankzij de slimme hersluitbare verpakking en ligt bij alle grote supermarkten in het zelfbedieningskoelvak.Vanaf half september ook bij AH. De adviesprijs is 1,69 voor de Frisse Cranberry en de Groene Peper variant, en 1,59 voor de Zachte Room.