Met nieuws van o.a.
partners

Betaalbare gamingmuis met prestaties op topniveau

G203- LIGHTSYNC-gaming-muis

Logitech G heeft de G203 LIGHTSYNC gamingmuis onthuld. Deze nieuwe gamingmuis biedt een klassiek ontwerp, veelzijdigheid én prestaties van het allerhoogste niveau. En dat alles voor een voordelige prijs.

De Logitech G203 LIGHTSYNC gamingmuis heeft een klassiek en beproefd ontwerp met zes knoppen, die standaard kunnen worden gebruikt of volledig kunnen worden geconfigureerd om bepaalde in-game handelingen te vereenvoudigen. Daarnaast bevat de nieuwe gamingmuis een tot wel 8000 DPI instelbare sensor die de grootst mogelijke nauwkeurigheid, trackingsnelheid en consistentie levert.

De RGB-verlichting van de G203 LIGHTSYNC bevat een palet tot wel 16,8 miljoen kleuren en verschillende helderheidsniveaus, waardoor het onder andere mogelijk is om een ​​‘regenboog’-lichteffect weer te geven.

De gamingmuis communiceert met maximaal 1.000 reacties per seconde – acht keer sneller dan standaardmuizen – zodat de respons op het scherm vrijwel onmiddelijk is wanneer je de muis gebruikt. De metalen veerknoppen zijn precies zo gespannen om de ervaring nog verder te verfijnen: de linker- en rechtermuisknop staan hierdoor te allen tijde klaar om ingedrukt te worden. Dit levert een uitzonderlijk klikgevoel, responsiviteit en consistentie op.

Om gamers te helpen het maximale uit hun uitrusting te halen, kan de G203 LIGHTSYNC worden geprogrammeerd met de Logitech G HUB-software. Deze geavanceerde software heeft een simpele en moderne interface en stelt gamers in staat om snel elke knop op hun muis te programmeren.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech G203 LIGHTSYNC kost €39,99 en wordt onder andere verkocht bij Bol.com, Coolblue, Amazon.nl en MediaMarkt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?