Met nieuws van o.a.
partners

viagogo.nl

Viagogo is een online ticketservice op het gebied van entertainment, muziek en live sport evenementen. De site heeft een enorm breed aanbod aan tickets voor wereldwijde events. Het platform verbindt kopers met verkopers. De verkopers bestaan zowel uit mensen die een ticket over hebben als grote organisatoren van evenementen. Het platform werkt samen met toonaangevende merken in de sport en entertainment industrie.

Dus niet meer verder zoeken als je naar een concert van Michale Bublé, Beyonce, Elton John of One direction wilt. En ook voor kaartjes van wedstrijden in de Premier League kun je hier terecht. Vindt je het online kopen van tickets maar niets dan biedt viagogo ook een offline service via e-mail aan. Een toegewijd team verzorgt dan de boekingen en transacties.

Bedrijfsinformatie

Levering:

– de kaartjes, inclusief de e-tickets, ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement.
– Instant Download e-tickets worden vrijwel direct beschikbaar gesteld om afgedrukt te kunnen worden.
– Het is niet mogelijk om een bestelling ongedaan te maken of om te ruilen nadat de aankoop is voldaan omdat aankopen als definitief worden beschouwd.

Klantenservice:

E-mail: customerservice@orders.viagogo.com

De interactieve kaart op de eventpagina helpt je met het vinden van de juiste plaats. In Mijn Account vind je de gegevens terug van het geboekte vak en de rij. Ook worden deze vak- en rijgegevens gedurende het boekingsproces vermeld.

Je zit altijd bij elkaar als de tickets afkomstig zijn van dezelfde aanbieding. Als dit bij uitzondering niet het geval is wordt dit tijdens de bestelling uitdrukkelijk vermeld.

Nee, dat is niet mogelijk als de tickets gepland zijn voor bezorging, kun je deze niet meer persoonlijk afhalen.

Een week voorafgaande aan het event ontvang je de tickets. Dit komt omdat veel organisatoren de tickets vaak pas vlak voor de datum van het evenement vrijgeven. Soms zelfs in de week van het evenement zelf.

Zorg dat je afleveradres goed in het systeem staat.

De prijzen van de tickets die op viagogo worden aangeboden kunnen afwijken van de oorspronkelijke prijs zoals die op het ticket staat.

Als gevolg van de grote vraag naar tickets bij populaire evenementen kunnen de prijzen hoger uitvallen. Er worden op viagogo echter ook heel veel tickets aangeboden voor een lagere prijs dan de prijs die op het ticket staat.

De oorspronkelijke prijs van een ticket staat bij “Belangrijke informatie” op de “Ticketinformatiepagina”.

Laatste nieuws over viagogo.nl