Met nieuws van o.a.
partners

Blisso.nl

Sinds enkele jaren is Blisso, voorheen makeupshoppen.nl, een webwinkel in make up producten. Foundation, poeder en highlighters voor je gezicht, mascara, eyeliners en potloden voor je ogen, gel en verzorging voor je wenkbrauwen, gloss, primer, stift en sealer voor je lippen, lak voor je nagels en natuurlijk removers om al deze producten weer verantwoord te verwijderen voordat je gaat slapen, je vind het in deze overzichtelijk ingerichte webshop.

In de webshop Blisso vind je een breed assortiment aan accessoires zoals make up kwasten, nagelschaartjes, toilettassen en spiegels. Alle producten zijn van gerenomeerde merken zoals Beyonce, Dr. van der Hoog, Essence, Eveline, Garnier, Kneipp, L’Oréal, Max Factor, Maybelline, Revlon, Rimmel en Vaseline. Met deze shop hoef je er geen dag meer onverzorgd bij te zitten.

Bedrijfsinformatie

Levering:

– Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis!
– Gratis verzending vanaf €30
– Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen

Klantenservice:

09.00 – 12.30 & 13.30 – 17.00 uur
Telefoon: 085 30 300 13
E-mail: service@blisso.nl

Reviews/beoordelingen:
Thuiswinkel waarborg

Vind je op de track & trace gegevens geen informatie en is je bestelling na 3 werkdagen nog niet afgeleverd, neem dan contact op met de klantenservice.

Neem contact op met de klantenservice via service@blisso.nl of via het contactformulier als je je bestelling beschadigd is. Vermeld het ordernummer en stuur ter ondersteuning foto’s mee van de beschadigingen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een nieuwe zending.

Nee dit is helaas niet mogelijk

Het kan zijn dat de kortingscode verlopen is of niet meer aan de voorwaarden voldoet. Neem contact op met de klantenservice.

Laatste nieuws over Blisso.nl