Met nieuws van o.a.
partners

Dolfinarium.nl

Er is geen groter zeezoogdierenpark in Europa dan het Dolfinarium in Harderwijk. In het park vind je haaien, zeeleeuwen, roggen, bruinvissen, zeehonden, walrussen en natuurlijk dolfijnen. Het dieren welzijn heeft gelukkig de hoogste prioriteit in het park. Het park slaagt er in om mens en dier zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Het ontstaan van deze attractie begon als een uit de hand gelopen verzameling van zee(zoog)dieren. In 1955 begonnen de broers den Herder al met de bouw van een bassin voor het houden van dolfijnen en andere zeezoogdieren. In 1965 werd het Dolfinarium uiteindelijk voor het grote publiek geopend.

Je kunt het dolfinarium op verschillende manieren ervaren. Zo kun je zelf in het water stappen en de dolfijnen van dichtbij ontmoeten. Je ontdekt hoe de dieren leven en verzorgt worden en mag ze zelfs aanraken. Als klap op de vuurpijl mag je er ook nog mee op de foto. Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen zelfs bij de dolfijnen slapen. Zeg nou zelf wat is er mooier voor het slapen gaan dan in je slaapzak te kijken naar de rondzwemmende dolfijnen. Als het park sluit begint dit slaapavontuur.

Bedrijfsinformatie

Praktische informatie:

– Het nieuwe seizoen start in de kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020, met uitzondering van 25 en 31 december en 1 januari).
– Een winter entreeticket kost 15,95 per persoon.

Klantenservice:

Telefoon: 0341-467467
E-mail: info@dolfinarium.nl

Laatste nieuws over Dolfinarium.nl