Met nieuws van o.a.
partners

D-reizen.nl

Na aanleiding van het grootte succes van een spaaractie in de supermarkt van Dirk van den Broek opende dit bedrijf niet lang daarna in Amsterdam het eerste reisbureau D-reizen. Het heette toen overigens nog D-tours. Al snel volgde reisbureaus in de andere grote steden. In 2014 zijn D-reizen en VakantieXperts samen gegaan. Met 230 reisbureaus is het de grootste onafhankelijke reisorganisatie in Nederland.

Op de website kun je van 150 reisaanbieders de aanbiedingen vergelijken en tevens direct boeken. Of het nu gaat om een zonvakantie, een last minute reis, de verre reis waar je al je hele leven van droomt, de korte stedentrip of de autovakantie, online zijn ze maar een paar klikken verwijderd.

Bedrijfsinformatie

Klantenservice:

Elke dag bereikbaar tot 23.00 uur

telefoon: 088-5554999
whatsapp:06-51070919
e-mail: info@d-reizen.nl

Je betaald geen boekingskosten t.w. € 25,- als je online boekt.

Als je 6 weken of langer voor je vertrekdatum hebt geboekt dan hoef je alleen maar een aanbetaling via IDEAL of creditcard te voldoen. De hoogte is afhankelijk van de voorwaarden van de touroperator die de reis uitvoert en bedraagt tussen de 15% en 50% van de reissom.

Alleen als je een lijndienstticket hebt geboekt of als je minder dan 6 weken voor vertrek boekt dan moet je het hele bedrag in één keer betalen.

D-reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Dus in het geval van een calamiteit, faillissement of een natuurramp ben je verzekerd dat alles naar behoren wordt opgelost.

Laatste nieuws over D-reizen.nl