Met nieuws van o.a.
partners

Corendon.nl

In 2000 is reisorganisatie Corendon begonnen. Het belangrijkste reisdoel was toen nog Turkije. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator met heel veel vakantiebestemmingen in het binnen en buitenland. Het heeft eigen hotels en zelfs een eigen luchtvaartmaatschappij tot zijn beschikking. Door de sterke positie in de markt en de vele ervaring bij het inkopen van accomodaties kan Corendon mooie vakantiedeals met een scherpe prijsstelling aanbieden.

Wat misschien niet veel mensen weten is dat Corendon met haar reismerk Stip reizen cruisevakanties aanbiedt en jongeren kunnen uit hun bol gaan tijdens de GoFun jongerenreizen. Ook alleenstaanden worden op hun wenken bedient met het reismerk Maris Life. De reisorganisatie vliegt o.a. vanaf Maastricht, Rotterdam, Groningen en Eindhovenvanaf naar meer dan vijftig bestemmingen. Kortom er zit vast een zomer, winter, of last minute vakantie voor jou tussen.

Bedrijfsinformatie

Klantenservice:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Zondag: 10.00 – 20.00 uur

telefoon: 023 7510606
E-mail: group@corendon.nl

Reviews/beoordelingen:

Zoover
Thuiswinkelorganisatie

De meeste luchtvaartmaatschappijen waarmee Corendon vliegt bieden de mogelijkheid om online in te checken.

Als je met Corendon (Dutch) Airlines vliegt, kun je vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en je boardingpass uitprinten via de website www.fly.corendon.com.

Voor vluchten met een tussenlanding in het niet mogelijk om on online in te checken.

Transavia
Met je 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon kun je bij Transavia vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek online inchecken.

KLM
Vlieg je met KLM dan ontvang je na de boeking een KLM boekingscode. Je ontvangt per boeking één code voor de heen- en terugvlucht. Met deze code kun vanaf dertig uur tot één uur voor vertrek online inchecken .

Andere maatschappijen
Kijk voor de actuele informatie over vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen op de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

De meeste luchtvaartmaatschappijen berekenen kosten voor het reserveren van een stoel. Deze kosten variëren per persoon per enkele reis, afhankelijk van de stoelkeuze, bestemming en de luchtvaartmaatschappij. Bij Corendon, Transavia of KLM kun je vooraf stoelen reserveren.

Corendon (Dutch) Airlines
Vanaf zes weken tot 5 uur voor vertrek kun je bij Corendon vooraf een stoel reserveren. Dit kan via de website www.fly.corendon.com. Als je vooraf geen stoel reserveert, krijg je automatisch een stoel toegewezen. Dit kan op de luchthaven niet meer gewijzigd worden. Dit geldt voor alle CND- en CAI-vluchten met vertrek vanaf Amsterdam.

Transavia
Vanaf zes weken tot 48 uur voor vertrek kun je bij Transavia met jouw 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon een stoel reserveren.

KLM
Als je met KLM vliegt, ontvang je na de boeking op mijn Corendon een KLM boekingscode.
Met deze code kun je op direct voor je heen- en terugvlucht een stoelnummer reserveren. Als het niet lukt om online een stoelnummer te reserveren dan betekend dit dat KLM de nog beschikbare zitplaatsen vanaf 30 uur voor vertrek of tijdens de online check-in vrijgeeft.

Turkish Airlines
Als je met Turkish Airlines vliegt dan ontvang je 3 weken voor vertrek je boekingscode. Je kunt met deze code, die je terug vind op de factuur, direct voor zowel de heen als de terugvlucht een stoel reserveren.

Je kunt je reis via mijn.corendon.nl of via het Contact Center (023-751 06 06) annuleren.

Naast eventuele reserveringskosten moet je ook annuleringskosten betalen als je je reis wilt annuleren. In de Corendon Voorwaarden vind je alle informatie terug over het annuleren van een reis en de annuleringskosten. Als je een deel van de boeking wilt annuleren kun je contact opnemen met het Contact Center. Let op! Ook hiervoor betaal je annuleringskosten.

Laatste nieuws over Corendon.nl