Met nieuws van o.a.
partners

Conrad.nl

Het in 1923 opgerichte bedrijf Conrad is leverancier van technologie en electronica producten. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt maar ook voor de consumentenmarkt heeft het een bijzonder groot aanbod aan producten. In de webshop bestaat het assortiment uit huishoudapparatuur, gadgets,speelgoed en outdoorproducten. Maar ook alles voor het onderhoud van uw auto, persoonlijke verzorging en muziekinstrumenten.

De merken die gevoerd worden zijn o.a. Sony, Samsung, Amazone Kindle, Canon, Apple, Huawei, Nintendo, Canton Movie, Basetech, Lego, Princess, Duracell, Scandisk, TP-Link en Trust.

Bedrijfsinformatie

Klantenservice:

Van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.30 uur
Telefoon: 088 – 4285 490

U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling het magazijn verlaat. Daarna ontvangt u van de vervoerder een email met daarin de track & trace gegevens zodat u uw bestelling kunt volgen.

De track & trace gegevens vind u ook in uw account onder “Mijn bestellingen”.

Uw pakket wordt gratis bezorgd als u voor minimaal € 41,32 (excl BTW) bestelt en kiest voor de betaalwijze via iDEAL of creditcard?

Kiest u voor een andere betaalmethode dan zijn de verzendkosten, ongeacht de grootte van uw bestelling € 5,74 (excl BTW) .

U kunt ook kiezen voor een snellere levering. De extra kosten bedragen dan € 19,95 als het een particuliere levering betreft en € 16,50 voor een zakelijke levering.

U mag al uw bestellingen binnen 30 dagen retourneren. Daarvoor meld u uw retour online aan. Neem voor grote en zware artikelen contact op met de klantenservice die worden dan bij u opgehaald. U ontvangt een Track & Trace code zodra u uw pakket heeft ingeleverd. Binnen 14 dagen ontvangt u een email met daarin informatie over uw retourzending.

Bij eventuele schade of een onjuist gefrankeerde zending kunnen kosten in rekening gebracht worden.

De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden:
-Kopieerbare software / DVD’s / CD’s, waarvan de verzegeling is verbroken.
-Producten die wegens gezondheidsbescherming of hygiëne verzegeld waren en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, zoals oordopjes / in-ear handsfree headsets.
-Op maat gemaakte kabels.

Stuur de bestelling inclusief bijbehorende accessoires voor zover mogelijk in de originele verpakking terug. En bewaar tot uw retourzending is afgehandeld altijd het verzendbewijs van PostNL

Laatste nieuws over Conrad.nl