Met nieuws van o.a.
partners

Bol.com

Het van origine Duitse Bol.com startte in Nederland als online boekwinkel maar is een rap tempo de grootste online webwinkel geworden waar je, doordat het bedrijf op zijn platform ook partners toe laat, tegenwoordig vrijwel alles kunt kopen. De shop hanteert meer dan 20 productcategorieën zoals speelgoed & hobby, mooi en gezond, baby & kind, muziek, films en games. Ook op het gebied van electronica kun je er alles vinden. Laptops, computers wearables, televisies, huishoudelijke apparaten. You name it zij hebben het. Zelfs tweedehands artikelen zoals boeken, muziek en films zijn er te koop.

Alle grote merken zoals Apple, Microsoft, Bosch, Blaupunkt, Grundig, Hama, Jabra, JURA, Nokia, Nilfisk en Sony zijn op dit platform vertegenwoordigd maar ook voor de wat kleinere labels kun je hier prima terecht.

Bedrijfsinformatie

Klantenservice:

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
Telefoon: 030 – 310 4999
E-mail: klantenservice@bol.com

Veelgestelde vragen over bol.com

Voor artikelen die in voorraad zijn geldt dat je ze de volgende dag al in huis hebt. ‘s avonds en in het weekend wordt er ook bezorgd.

De verzendkosten zijn € 2,99  bij een bestelling onder de € 20,-.  En de verzending is gratis bij verzending vanaf € 20,-

Voorwaarden voor het terug sturen van artikelen

 

Voor zowel de artikelen van bol.com en de verkopers via bol.com geldt een retour termijn van minimaal 30 dagen. Voor artikelen die je van een particuliere verkoper koopt is dat 14 dagen. Op de dag dat jij je product ontvangt gaat de retour termijn in.

 

Als je meerdere artikelen in bestelling hebt dan gaat de retour termijn pas in nadat je alles hebt ontvangen van dezelfde verkopende partij. Dus als je 1 artikel van bol.com koopt en 2 van een verkoper via bol.com dan gaat de retour termijn van de verkoper via bol.com pas in nadat je beide artikelen hebt ontvangen.

 

probeer voor zover mogelijk het artikel weer in de originele verpakking te retourneren

 

het labeltje moet voor zover dat mogelijk is er nog aan zitten en kleding en schoenen mogen niet gedragen zijn

 

Artikelen die je niet geretourneerd mogen worden zijn:
-Cadeaubonnen en cadeau-kaarten
-Software abonnementen/producten
-Producten waarvan de verzegeling is verbroken en die vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen niet geschikt zijn om terug te sturen
-Audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken
-Digitale artikelen zoals games en ebooks
-Videogames mogen alleen met originele verzegeling geretourneerd worden
-Echte bloemen, planten en kerstbomen

Klanten kunnen voor slecht € 9,99 per jaar select klant worden bij bol.com. Dit betekent dat je zelf je bezorgdag kunt bepalen, er zelfs op dezelfde dag geleverd kan worden, gratis voor avondbezorging kunt kiezen én dat je zelfs gratis kunt bestellen voor bestellingen onder de € 20,-.

Laatste nieuws over Bol.com