Met nieuws van o.a.
partners

Belvilla.nl

Belvilla bestaat al sinds 1980. De organisatie is uitgegroeid tot een van de grootste Europese aanbieders op het gebied van vakantiehuizen. De vakantiehuizen worden door specialisten volgens strikte criteria beoordeeld voordat ze aan het aanbod worden toegevoegd. De feedback van de gasten speelt daarin natuurlijk een heel belangrijke rol. Zo wordt de continue kwaliteit bewaakt.

De website biedt een gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen voor de zomervakantie, wintersport of een weekendje weg. U kunt kiezen uit ruim 25.000 vakantiehuizen in 21 Europese landen. Uiteraard liggen de huizen op mooie locaties zoals aan de kust, in de bergen of in hartje stad. Een huis zoeken en boeken gaat heel eenvoudig via de site. Komt u er onverhoopt niet uit dan staat een ervaren team u bij. Voor noodgevallen is dit zelfs 24 uur per dag. Alle informatie op de site is transparant. Alle bijkomende kosten worden helder weergegeven zodat u niet voor verrassingen komt te staan

Bedrijfsinformatie

Klantenservice:

Maandag t/m vrijdag van 8.30 – 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 18.00 uur

Review/award

Zoover

In Mijn Belvilla kunt u zelf, vaak kosteloos, eenvoudige zaken aanpassen. Zoals huisdieren of het aantal meereizende personen. Als u echter de verblijfsperiode wilt aanpassen of een andere accomodatie wilt dan kunt u het beste contact opnemen met de Customer Service.

Het op een afwijkend moment aankomen of vertrekken is alleen mogelijk na overeenstemming met de beheerder of huiseigenaar. Hier kunnen mogelijk extra kosten voor in rekening gebracht worden. Een verzoek voor een afwijkend moment kan vóór de boeking of na de boeking maar nog voor het ontvangst van het verblijfsticket. Als u het ticket al ontvangen heeft kunt u zelf contact opnemen met de beheerder of eigenaar.

Als u door omstandigheden genoodzaakt bent om uw boeking te annuleren, neem hiervoor dan contact op met het Customer Service. Zorg dat u uw boekingsnummer bij de hand heeft.

Als u geen annuleringsverzekering heeft afgesloten dan zij er aan de annulering kosten verbonden. Heeft u wel een annuleringsverzekering afgesloten dan kunnen de kosten mogelijk op de verzekering verhaald worden.

NB Reisovereenkomsten vormen een uitzondering op de ‘Wet verkoop op afstand’ en komen daardoor niet in aanmerking voor een herroepingsrecht (‘bedenktijd’) van 14 dagen.

Laatste nieuws over Belvilla.nl