Met nieuws van o.a.
partners

Sony introduceert de robuuste Xperia 10 II met hoogwaardige entertainmentfuncties

Xperia 10 II sony

Sony kondigt vandaag de  aan met een 21:9 OLED-scherm. Dit lichtgewicht toestel in het middensegment is uitgerust met een aantal kenmerkende functies van Sony. Zo heeft de Xperia 10 II een 21:9 Wide display dat is verwerkt in een stijlvolle behuizing. Dit display biedt meer schermruimte en is ideaal voor wie twee apps tegelijk wil gebruiken. Gebruikers kunnen eenvoudig het scherm splitsen met Side Sense, de 21:9 multivenstertoepassing, of via stembediening. Het beeldscherm is voorzien van Corning Gorilla Glass 6 aan de voor- en achterzijde. Tevens heeft de Xperia 10 een II IP65/IP68 certificering van IP65/IP68.

21:9 OLED-breedbeeldscherm voor beter entertainment
Evenals de Xperia 10 heeft de Xperia 10 II een 6-inch 21:9 Wide beeldscherm. Dit nieuwe toestel is uitgerust met een OLED scherm gebaseerd op de Triluminous-technologie van Sony BRAVIA tv’s. Dit 21:9 beeldscherm garandeert een optimale kijkervaring en biedt natuurlijk ogende kleuren en diepere zwarttinten. Het 21:9-scherm tilt ook gaming naar een hoger niveau en zorgt voor hoogwaardige grafische prestaties en een breder gezichtsveld bij veel mobiele games.

Verder biedt het 21:9-scherm een intuïtieve gebruikersinterface exclusief voor Sony. Met Multi-Window kunnen twee schermen of apps tegelijkertijd opgestart worden om efficiënt te multitasken. Verder is er extra capaciteit om snel te schakelen tussen apps voor meer gebruiksvriendelijkheid. De zijsensor biedt ook eenvoudige toegang tot de vooraf ingestelde apps.

Leg elk moment vast met de nieuwe camera met drie lenzen
De Xperia 10 II heeft een camerasysteem met drie lenzen: een 26mm groothoek (12MP), 52mm telefoto (8MP) en 16mm ultragroothoek (8MP). Dankzij de verbeterde kleurenreproductie is het eenvoudig om scherpe foto’s maken met vooraf vastgelegde instellingen. Zo is er een Food-, Portret- en Nachtmodus, om zelfs in omstandigheden met weinig licht hoogwaardige beelden te maken. Ook biedt dit toestel 21:9-functies voor foto’s en video’s in 4K.

De Xperia 10 II is vanaf het voorjaar beschikbaar in de Benelux. Het toestel is uitgerust met Android 10 en is beschikbaar in de kleuren zwart en wit

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?