Met nieuws van o.a.
partners

Licht, camera, razr: Blush Gold

Motorola razr blush gold edition1

Mode is iets persoonlijks, net als een smartphone. Beiden fungeren als weerspiegeling van onze persoonlijkheid en karakter, een statement naar de buitenwereld over wie we zijn. Het is dus niet verrassend dat toen mobiele telefoons mainstream bezittingen werden, de mode- en mobiele industrie elkaar al snel begonnen te beïnvloeden. In het begin van de jaren 2000 was de Razr de eerste mobiele telefoon die zowel een felbegeerd toestel als een cultureel icoon werd.

Motorola lanceerde destijds de Razr voor het eerst in zilver en volgde met de toevoeging van een strakke zwarte editie. Tussen 2005 en 2006 – een tijd waarin mode gedurfd, flitsend en out-of-the-box was – heeft het merk een gedurfde roze en een limited-edition gouden versie van Razr uitgebracht die de modewereld op zijn kop zette.

Sommigen herinneren zich misschien zelfs de felbegeerde Dolce en Gabbana-versie in beperkte oplage. Het bedrijf stond in de voorhoede van een cultuurrevolutie toen mode en technologie gecombineerd werden in stijl en invloed. Of beroemdheden nu op de eerste rij zaten tijdens Fashion Week of poseerden op de rode loper, deze iconische telefoons werden onmisbare accessoires en ze blijven jaren na hun release opvallen in de herinneringen van Motorola-fans.

Motorola razr blush gold edition

Geïnspireerd door de meest iconische kleuren van de Razr van vroeger, kondigt Motorolad een nieuwe kleurencombinatie aan voor de nieuw ontworpen razr: Blush Gold. Deze unieke tint, die eerder dit jaar zijn debuut maakte op de New York Fashion Week, is een frisse variant van het roze en goud waar we door de jaren heen van hebben genoten. De Blush Gold-kleur is opvallend maar ingetogen en weerspiegelt een nieuwe generatie consumenten: Speels en Uniek.

Motorola razr blush gold edition is exclusief beschikbaar bij Belsimpel.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?