Met nieuws van o.a.
partners

LG G8X ThinQ en nieuwe LG Dual Screen maken multitasking makkelijker

LG-G8X-ThinQ

LG Electronics onthulde vorige week de LG G8XThinQ, de nieuwste G-serie smartphone, en de geavanceerde LG Dual Screen. Zowel de LG G8XThinQ als de LG Dual Screen zijn ontworpen om een geheel nieuwe manier te creëren voor multitasking, om te genieten van content en voor sociale interactie via mobiele apparaten.

Verbeterde LG Dual Screen met extra Cover Display
Het eerste LG Dual Screen, geïntroduceerd op de MWC 2019 in Barcelona voor de LG V50, had al een innovatieve vormfactor en bood een nieuw niveau van on-the-go multitasking. Voor de nieuwste versie verzamelde LG de feedback van de consument en implementeerde een aantal verbeteringen, waaronder de toevoeging van een extra 2,1 inch Cover Display. Dit handige extra display laat gebruikers de tijd, datum, batterijniveau, notificaties en andere nuttige informatie zien zonder het Dual Screen te hoeven openen. Terwijl bij de eerste versie slechts in twee hoeken gezet kon worden, kan bij het nieuwste Dual Screen het scherm traploos versteld worden, net als bij een laptop, dankzij een nieuwe 360 Freestop scharnier.

6,4-inch display met in-display vingerafdruksensor
De LG G8XThinQ heeft net zoals de LG Dual Screen een 6,4-inch display voor meer productiviteit en plezier. De in-display vingerafdruksensor vereenvoudigt het vergrendelen en ontgrendelen van de LG G8XThinQ. Het automatisch aanpassen van de helderheid met behulp van sensoren is niet nieuw, maar een omgevingslichtsensor in de LG G8XThinQ past nu ook het contrast aan om de beelddetails te maximaliseren en de oogbelasting te verminderen. De camera aan de voorzijde heeft een onopvallende Water Drop inkeping, zodat gebruikers het 6,4-inch FullVision-scherm maximaal kunnen waarderen.

Maak indrukwekkende foto’s met de LG G8XThinQ
Als het om de camera gaat komt er een droom uit voor cameraliefhebbers. De 32MP front camera heeft een 1.6μm sensor die in de buurt komt van de indrukwekkende camera’s aan de achterzijde van het toestel. Zo maak je altijd mooie foto’s, welke kant je toestel ook op gericht is. De Reflector Mode zorgt voor de perfecte selfie en scherpere portretten, zelfs in donkere omgevingen, en laat gebruikers de verlichting aanpassen op basis van hun stemming of voorkeur. De AI Action Shot herkent en compenseert beweging met een sluitertijd van 1/480 van een seconde om objecten volledig scherp te houden. Ideaal voor het maken van gedenkwaardige foto’s van spelende kinderen of huisdieren. Met 4K Time Lapse maak je artistieke video’s met een hoge 4K resolutie, terwijl de LG Steady Cam voor een verbeterde beeldstabiliteit zorgt. Daarnaast is het voor het eerst mogelijk om met de LG G8XThinQ tussen de camera’s aan de voor- en achterzijde te schakelen en tegelijkertijd video’s op te nemen.

Luister naar gebalanceerd stereogeluid
Als bewezen leider in smartphone-audio stelt LG niet teleur met de LG G8XThinQ. De twee 1.2W luidsprekers leveren gedurfd en perfect gebalanceerd stereogeluid, terwijl de 32-bits Hi-Fi Quad DAC, gestemd door Meridian Audio, LG tot benchmark maakt voor uitzonderlijk smartphone-geluid. Voor opnames is de LG G8XThinQ voorzien van een microfoon die automatisch inschakelt bij het opnemen van video’s om ervoor te zorgen dat de geluiden tot in detail worden opgenomen.

Slank design voor makkelijk gebruik
Het design komt overeen met het design van eerdere smartphones, maar de G8XThinQ heeft wel zijn eigen identiteit. Het aansluiten van het Dual Screen op de telefoon is mogelijk via een USB in plaats van via Pogo Pins voor een slanker uitziende telefoon bij gebruik zonder hoesje. De LG G8XThinQ beschikt over een verbeterde gebruikersinterface met een strakker ontwerp en vernieuwde pictogrammen en tabbladen. Zo bewegen de bel-, mail- en contacten-icoon naar de onderkant van het scherm, zodat gebruikers nog meer gedaan krijgen met slechts één hand.

Beschikbaarheid LG G8XThinQ en LG Dual Screen
De LG G8XThinQ en verbeterde LG Dual Screen komen in het vierde kwartaal van 2019 in de Benelux beschikbaar.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?