Met nieuws van o.a.
partners

LG brengt de Q60 naar Nederland

LG-Q60

LG Electronics lanceert haar nieuwste mid-range smartphone, de LG Q60, in de Benelux. De Q60, de smartphone met vier camera’s, 3D geluid en vele slimme features.

Met de intrede van de zomer brengen we steeds meer tijd buiten door en staan de vakanties weer voor de deur. Voor de thuisblijvers is het dé tijd voor barbecues, festivals en middagen picknicken in het park of op het strand. Wat je ook gaat doen, deze gezellige uitstapjes met vrienden en familie worden natuurlijk vastgelegd! Om de mooiste momenten vast te leggen te maken heeft LG Electronics de Q60 ontwikkeld: een gebruiksvriendelijke smartphone met maar liefst vier camera’s. Zo maak jij in één klik het perfecte zomerkiekje.

De alles-in-een-camera
Aan de achterkant vind je de triple-camera. De Q60 is hiermee de enige smartphone met drie lenzen op de achterkant, een feature die je normaal alleen in de duurste smartphones tegenkomt. Deze camera’s bieden negen unieke functies zodat je naar hartenlust foto’s, video’s en selfies kunt maken. Één daarvan is de snelle autofocus-functie, waarmee je bewegende beelden scherp vastlegt, of de Group Portrait-functie, zodat iedereen op de groepsfoto duidelijk op beeld staat. Een andere snelle functie is de AI Cam. Vaak zijn bewerkte foto’s overduidelijk lichter en mooier dan de originele versie. Met de AI Cam heb je geen filter meer nodig: de onbewerkte foto zal mooier zijn dan de realiteit en dat scheelt heel wat photoshop-tijd. Een laatste unieke feature is de Super Wide-Angle camera (5MP). Alleen met de Q60 leg je een 120 graden uitzicht vast en maak je het moment onvergetelijk.

Met de front-camera maak je next level selfies en ben jij de ster op de foto. Deze 13 megapixel-camera en de Portrait-functie zorgt ervoor dat jij nog meer opvalt in selfies. Of je nu door een drukke kroeg loopt of door de Romeinse straten, ook in alle selfie-video’s zal jij scherp te zien zijn ongeacht de achtergrond. Perfectioneer de selfies met Studio, een functie waarmee je onder andere de achtergrond kan veranderen en stickers kan toevoegen. Zin in een drastische verandering? Je kan ook jezelf een nieuwe look geven door je haarkleur te veranderen. Bewaar vervolgens alle foto’s in de intelligente fotogalerij.

Indrukwekkend geluid
Via jouw koptelefoon luister je in DTS:X 3D geluid naar jouw favoriete muziek. De technologie achter het geluid simuleert een 7.1 surround systeem waardoor elk geluid je volledig lijkt te omringen. Hierdoor wordt het spelen van videogames, kijken naar films en luisteren naar tophits nog indrukwekkender. Het geluid neemt je mee in een nieuwe beleving.

Jouw eigen assistent in je broekzak
Met één druk op de knop heb je de toegewijde Google Assistent tot je dienst en is er niet meer nodig dan om de bekende woorden ‘Hey Google’ uit te spreken. Dankzij de geïntegreerde LG-commando’s in de Google Assistent zijn ook de Q60-functies aan te sturen met spraak. Vraag je smartphone gerust om een foto te maken met de LG AI-camera. Ook is het mogelijk om slechts met één klik een livestreaming op YouTube op te zetten dankzij de YouTube Live-functie.

De Q60 bevat geavanceerde technologie, heeft een scherp design en vele premium features, maar blijft fijn in gebruik. De adviesprijs voor de losse verkoop is 279 euro. Tijdens de lancering van de Q60 ontvang je bij aankoop van de Q60 een JBL Go2 speaker t.w.v. 39.99 euro.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?