Met nieuws van o.a.
partners

Cooler kun je iPhone hoesjes niet krijgen: Razer Arctech

Razer brengt een serie beschermende telefoonhoesjes met gloednieuwe koelingstechnologie op de markt. De hoesjes zijn compatibel met de nieuwe iPhones uit 2019 (iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max), uit 2018 (iPhone Xr, Xs, Xs Max) en de Razer Phone 2. De nieuwe Razer Arctech-productfamilie gebruikt een door Razer zelf ontwikkelde warmteafvoerende Thermaphene-laag, om de temperatuur van de telefoon tijdens het gebruik aanzienlijk te verlagen.

De huidige mobiele telefoons zijn in staat om grafisch veeleisende games te draaien. De daarbij geproduceerde warmte is een groeiend probleem, dat de prestaties en de levensduur van de batterij verlagen kan. Beide factoren kunnen de speelervaring drastisch belemmeren. De meeste telefoonhoesjes verergeren dit probleem door de warmte tussen het hoesje en de telefoon in te sluiten.

De Razer Arctech-hoesjes beschikken over een combinatie van thermisch geleidende lagen om de hitte effectief af te voeren. Dit maakt betere telefoonprestaties en een langere levensduur van de batterij mogelijk. Verder maken zij ongehinderde netwerkverbindingen mogelijk, waardoor zij een vlotte gameplay en videostreaming garanderen. Bovendien kunnen telefoons in een Arctech-hoesje draadloos met een Qi-gecertificeerde lader worden opgeladen.

De hitte kwijt, de game winnen
De Razer Arctech hoesjes bestaan uit drie lagen:
De Thermaphene-laag absorbeert de hitte en voert deze af van de telefoon. De laag voorkomt ook dat vuil en stof in de behuizing terechtkomen.

Razer-Arctech-hoesjes2
Een zachte microvezellaag omhult de telefoon en beschermt hem tegen krassen.
Een geperforeerde buitenkant van polycarbonaat/thermoplastisch elastomeer beschermt de telefoon tegen vallen en schokken.

Thermaphene is een thermisch geleidend materiaal dat warmte afgeeft. In onafhankelijke tests met vergelijkbare hoesjes, wist de Razer Arctech de temperatuur tot 6° Celsius lager te houden dan andere hoesjes. Tijdens de twee uur durende testcyclus hield de Razer Arctech de telefoon onder de maximale door de fabrikant aanbevolen bedrijfstemperatuur. Terwijl het andere hoesje in de vergelijking binnen twintig minuten boven dit niveau klom en daar gedurende de rest van de test bleef.

Keuze aan coolness
De Razer Arctech-hoesjes zijn in twee versies beschikbaar: Arctech Slim en Arctech Pro. Beide zijn voorzien van Thermaphene om een zo goed mogelijke koeling te waarborgen. Elk hoesje is beschikbaar in de kleuren Zwart, Quartz en Mercury

De Arctech Slim is bedoeld voor diegenen die bescherming voor hun telefoon willen met een minimale invloed op de vorm en grootte van het toestel. Het hoesje is comfortabel in de hand te houden en aangepast aan de knoppen en aansluitingen van de iPhone.

De Arctech Pro en Arctech Pro THS Edition zijn voorzien van een krasvaste achterplaat, vier schokabsorberende zijwanden en zijn gecertificeerd voor een valbescherming van maximaal 3m om de beste bescherming te bieden tegen de klappen en stoten van het dagelijkse gebruik.

Razer Arctech-hoesjes zijn nu beschikbaar voor de volgende smartphones:
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
Razer Phone 2

Adviesprijzen & beschikbaarheid
Razer Arctech Slim: €34,99
Razer Arctech Pro:€44,99
Razer Arctech Pro THS Edition: €49,99

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?