Met nieuws van o.a.
partners

Alcatel 3: Betaalbare innovatie & design

Alcatel-3

TCL Communication heeft onlangs de Alcatel 3 gelanceerd. Deze smartphone biedt de gebruiker een ideale kijkervaring en een stijlvolle afwerking die comfort combineert met alle praktische functionaliteiten.

Super Full View Display
De Alcatel 3 biedt een kijkervaring voor diverse interacties via het nieuwste 5,9-inch HD+ 19,5:9 display. Deze smartphone is ideaal voor het bekijken van video’s, foto’s en de nieuwste online content.

Een opmerkelijke prestatie
De Alcatel 3 biedt een goede gebruikerservaring. Beide varianten draaien op de Qualcomm Snapdragon 439 processor en beschikken over de volgende ingebouwde opslagruimte; 3/32GB en 4/64GB, dit biedt meer dan voldoende ruimte voor al je multimedia. De 3500 mAh-batterij zorgt er bovendien voor dat de smartphone meer dan één dag van stroom voorzien is. De Alcatel 3 draait op Android 8 en krijgt een update naar Android 9 in Q3 2019.

Heldere en levendige beelden
Met dit apparaat kun je niet alleen prachtige foto’s maken met de 13MP+5MP dubbele camera’s en 8MP camera aan de voorkant, maar ook gemakkelijker kwalitatieve foto’s maken dankzij AI imaging scene detection, ongeacht of je portretten, landschappen of objecten fotografeert. Daarnaast helpt Google Lens™ items snel op te zoeken. Je passeert een monument en wilt meer weten? Maak een foto en je krijgt alle details door Google Lens te activeren. Ben je in een museum? Google Lens kan je ook informatie geven over de beroemdste schilderijen. Daarnaast heeft de Alcatel 3 AR emoji’s, een leuke manier om de communicatie met vrienden te personaliseren door leuke videoboodschappen te sturen.

Beschikbaarheid
De Alcatel 3 is nu verkrijgbaar voor €159 (3+32GB versie) in blauw-paars en zwart-blauw en €189 (4+64GB versie) in blauw-paars en zwart-blauw. Beide versies van de Alcatel 3 zijn verkrijgbaar bij: BCC, Belsimpel, Bol.com, MediaMarkt en Wehkamp.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?