Met nieuws van o.a.
partners

Sneller, lichter en gladder je haren föhnen

föhn-ghd-helios 

De föhn van ghd helios  is vanaf 1 maart a.s. verkrijgbaar. Met deze professionele föhn style je je haar in een handomdraai glad en glanzend. Maar ook als je juist liever wat volume in je haar wilt hebben is deze lichtgewicht föhn een uitkomst.

In het toonaangevende Research and Development lab van ghd helios in Cambridge, Engeland hebben topstylisten en wetenschappers samengewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe ghd helios. De föhn is voorzien van een lichte borstelloze motor die ontwikkeld is op kracht en snelheid waardoor je met een geconcentreerde krachtige luchtstroom van wel 120 km/u je haren in een mum van tijd kunt drogen.

De föhn is ontwikkeld volgens Aeroprecis technologie. Door het Aerodynamische design is het geluidsniveau vermindert en de luchtturbulentie, om te komen tot het snel drogen van het haar, geoptimaliseerd. Ook de combinatie van het contour mondstuk en de geconcentreerde temperatuur- en luchtstroomverdeling zorgen voor indrukwekkende droogprestaties.

Dus of je het haar nu snel glanzend en glad wil stylen of wil voorzien van extra volume met de ghd helios heb je daarvoor de juiste tool in handen.

De ghd helios  professionele föhn is verkrijgbaar vanaf 1 maart a.s.  Adviesprijs: € 169,00.

Via deze website kun je naar het dichtstbijzijnde verkooppunt zoeken.  https://www.ghdhair.com/nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?