Met nieuws van o.a.
partners

HEMA introduceert haarverzorginglijn zonder SLS/ SLES

HEMA introduceert een innovatieve haarverzorginglijn. De lijn bestaat onder andere uit vier verschillende shampoos en conditioners. Alle producten binnen deze lijn zijn vrij van SLS/ SLES, siliconen, parabenen en kleurstoffen. Dat is beter voor zowel haar en hoofdhuid. De haarverzorginglijn is vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle HEMA filialen en op hema.nl.

voller schuim, meer resultaat
De nieuwe haarverzorgingsproducten zijn zachter voor haar en hoofdhuid omdat reguliere reinigende stoffen zijn vervangen door milde wasactieve stoffen. Hierdoor tasten de producten de natuurlijke beschermfunctie van de huid niet aan en blijft het haar lekker zacht. De SLS/SLES vrije shampoos hebben romiger schuim en wassen lekker schoon. HEMA introduceert vier varianten: Everyday, Volume, Repair en Colour care. Zo is er voor iedereen een shampoo (€1,75) met bijbehorende conditioner (€2,-) te vinden, die bij hem/ haar past.
 
steeds meer SLS/SLES vrije shampoos
Schuimvormers zijn effectieve reinigers die een uitdrogende en soms irriterende werking kunnen hebben op de hoofdhuid. Vandaar dat de vraag naar mildere haarverzorging de laatste jaren fors is toegenomen. De nieuwe HEMA haarverzorginglijn biedt uitkomst aan iedereen.

masker
Naast de supermilde shampoos en conditioners introduceert HEMA ook een masker (€ 3,-) waar het haar blij van wordt.
Door wekelijks gebruik van het herstellende masker krijgt droog haar een zijdezachte glans.

blij haar
HEMA kent het belang van goede haarproducten en breidt haar collectie uit met vijftien professionele haarborstels en kleurrijke anti-klit borstels waarmee je je haren makkelijk ontklit en doorkamt zonder de haartjes af te breken. Gebruik de verschillende borstels als hulpmiddel om jouw gewenste look te creëren. Maak het vervolgens helemaal af met een van de kleurrijke haaraccessoires van HEMA, zoals clipjes, speldjes en elastiekjes.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?