Met nieuws van o.a.
partners

Andrélon introduceert sulfaatvrije haarverzorging

Verschillende vrouwen, verschillende haartypes én verschillende wensen. Andrélon omarmt iedere vrouw en biedt daarom graag voor alle haartypes en behoeftes een oplossing. Om iedere vrouw te laten stralen introduceert Andrélon nu twee nieuwe sulfaatvrije haarverzorgingslijnen: Andrélon Colour Care en Andrélon Krul Care.

Colour Care is speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen met gekleurd haar. Krul Care is ideaal voor vrouwen met gekruld haar. Beide lijnen zijn extra zacht voor het haar, dankzij de sulfaatvrije formules die op milde wijze reinigen en verzorgen. De aanvullende, zorgvuldig op de shampoos afgestemde conditioners zorgen voor de finishing touch. Ze geven het haar extra glans en voeden jouw lokken voor een maximaal resultaat. Je bent klaar om te stralen!

Geen schuim?!
Sulfaten zorgen voor een lekker schuimend effect onder de douche en hebben een sterk reinigend effect. Van nature droog haar of haar dat door bijvoorbeeld verven wat droger is vraagt om een milde reiniging. Daarom ontwikkelde Andrélon sulfaatvrije producten. Shampoos die op milde en toch effectieve wijze het haar reinigen. In het begin is minder schuim even wennen, maar het resultaat maakt het gemis meer dan goed.

De Andrélon Colour Care shampoo en conditioner zijn een droomduo voor iedereen met gekleurd haar. Dankzij de nieuwe sulfaatvrije formule vol verzorgende ingrediënten heb je langer plezier van je geverfde lokken. De shampoo en de conditioner zijn verrijkt met camellia olie, dat bekend staat om haar verzachtende werking. De formulering met verzorgende ingrediënten zorgt voor de ultieme glans. De shampoo is zeer mild en zorgt ervoor dat jij langer plezier hebt van je gekleurde lokken. De conditioner, ook verrijkt met camellia olie, geeft gekleurd haar net dat beetje extra voor een gezonde, stralende haardos.

De Andrélon Colour Care shampoo en conditioner zijn een droomduo voor iedereen met gekleurd haar. Dankzij de nieuwe sulfaatvrije formule vol verzorgende ingrediënten heb je langer plezier van je geverfde lokken. De shampoo en de conditioner zijn verrijkt met amellia olie, dat bekend staat om haar verzachtende werking. De formulering met verzorgende ingrediënten zorgt voor de ultieme glans. De shampoo is zeer mild en zorgt ervoor dat jij langer plezier hebt van je gekleurde lokken. De conditioner, ook verrijkt met camellia olie, geeft gekleurd haar net dat beetje extra voor een gezonde, stralende haardos.

De shampoo en conditioner uit de Andrélon Krul Care lijn zorgen voor krachtige, pluisvrije en stralende krullen. De sulfaatvrije formule is verrijkt met kokosolie en cactuswater. Exotische ingrediënten die bekend staan om hun hydraterende en verzorgende werking. Ze hebben de bijzondere eigenschap dat ze tot diep in de haarvezel kunnen doordringen. Deze speciale formulering zonder sulfaten droogt je krullen minder uit. Het reinigt je haar op milde wijze met behoud van de natuurlijke oliën. De conditioner maakt je haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar. Zeg maar dag tegen pluishaar en hallo tegen flexibele en glanzende krullen.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?