Met nieuws van o.a.
partners

Snuffelhoek: de nieuwe gratis marktplaats

snuffelhoekproductnieuws

De meeste mensen zijn wel bekend met een marktplaats, de bekende online verkoopsites. Wat veel mensen nog niet weten is dat er  een nieuwe marktplaats online is met de gepaste naam Snuffelhoek.nl

Wat deze site van bestaande verkoopsites onderscheidt?
Particulieren adverteren gratis in alle categorieën! Helemaal ideaal dus wanneer je een auto, fiets, caravan of motor wilt verkopen.

Ed en Nicole uit Hoorn zijn de initiatiefnemers achter deze website. Zij zijn van mening dat de online verkoopwereld erg rommelig aan het worden is. Ook horen zij vaak dat particulier adverteren toch geld kost, advertenties snel onvindbaar zijn, verkoopgroepen vaak besloten en daardoor beperkt vindbaar zijn en je overspoeld wordt door (vaak opdringerige) commerciële advertenties.

Met deze punten in het achterhoofd kregen de twee Noord Hollanders een idee en gingen aan de slag. Naast hun reguliere werkzaamheden bouwden zij, samen met hun programmeur, aan een goede en uitgebreide website. Met één doel: dat particulieren gratis kunnen adverteren. Dit kan door de overheadkosten laag te houden en te werken zonder toeters en bellen. 

Na maanden hard werken aan de technische details is Snuffelhoek.nl nu stabiel en gebruiksvriendelijk. Vanaf nu zal de energie dan ook gestoken worden in het promoten en de naamsbekendheid van Snuffelhoek.nl. Want, hoe meer aanbod, hoe meer bezoekers de site zal trekken.

Natuurlijk zijn er inkomsten nodig om dit allemaal mogelijk te maken. Gelukkig blijft de site groeien en worden er steeds meer advertenties geplaatst. Betalende zakelijke adverteerders zullen hierdoor binnenkort de kosten gaan dekken. Maar natuurlijk blijft één ding belangrijk! Particuliere advertenties blijven gratis en hebben dezelfde rechten als de betaalde zakelijke advertenties. De nieuwste advertenties, staan bovenaan.

Kortom, een relatief nieuwe website, van Nederlandse bodem bedoeld om online verkopen en Snuffelen leuk, overzichtelijk en gratis te houden.

Verkoop dus snel je spullen op Snuffelhoek.nl, of snuffel lekker mee tussen het dagelijks groeiende aanbod.

Bekijk hier ook hun promotiefilmpje.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?