Met nieuws van o.a.
partners

Routeplanningssoftware vrijblijvend beschikbaar tijdens lockdown

routelogic

De tool RouteLogic wordt tot 18 januari 2021 vrijblijvend beschikbaar gesteld, naar aanleiding van de tweede lockdown. De tool berekent en plant binnen een paar seconden de meest geoptimaliseerde bezorgroute, zodat alle bestellingen efficiënt bezorgd kunnen worden. Deze actie is bedoeld voor ondernemers en bedrijven die in moeilijkheden zitten door de coronamaatregelen. Denk aan de slager om de hoek, maar ook aan bezorgdiensten die het plannen van routes door de drukte niet aankunnen. Kortom, een uitkomst voor ondernemers in nood tijdens de online kerstdrukte.

Bezorgen is een uitdaging
Het online bestellen neemt een toevlucht. Bezorgdiensten draaien overuren en rond Sinterklaas was er topdrukte. Veel bestellingen liepen vertraging op. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus bieden steeds meer winkels en horeca een bezorgservice aan. De verwachting is dat door de tweede lockdown dit aanbod toeneemt. Het uitrollen van een bezorgservice en de toenemende drukte brengt uitdagingen met zich mee. Om deze reden vindt ondernemer Niels Callenbach, eigenaar RouteLogic, het belangrijk om zijn plansoftware gratis aan te bieden voor alle partijen die het nodig hebben. Volgens hem hebben ondernemers momenteel wel betere dingen aan hun hoofd, dan zich bezighouden met logistieke vraagstukken.

Steun de (lokale) ondernemer
De software biedt uitkomst voor de partijen die in deze tijd (onverwachts) moeten bezorgen. Bedrijven of ondernemers die gebruik willen maken van RouteLogic kunnen een mail sturen naar info@routelogic.nl. Zij nemen dan contact op en sturen verdere instructies. Niels sluit zich aan op de woorden van Rutte: “Het is in deze periode extra belangrijk om te kijken naar elkaar. Het was zoeken naar wat ik daadwerkelijk kon betekenen, maar dit is een eerste stap.” Als ondernemer kan hij zich goed inleven in wat de gevolgen zijn van zulke ingrijpende, maar noodzakelijke maatregelen. Door diverse berichten in het nieuws én de aankondiging van de tweede lockdown kwam hij op het idee om RouteLogic beschikbaar te stellen. Door het gratis aan te bieden hoopt hij de extra druk bij mede-ondernemers weg te nemen.

Wat is RouteLogic?
RouteLogic is beschikbaar als online dienst. Het is voor bedrijven die worstelen met het maken van efficiënte routes naar alle bezorgadressen. Chauffeurs weten door de app precies waar en op welk tijdstip zij bij klanten moeten zijn. Hierdoor is de klant op de hoogte hoe laat bestellingen worden afgeleverd of opgehaald. Daarnaast houdt de software rekening met verschillende mogelijkheden, zoals: bezorgtijden, laden en lossen, files en nog veel meer. Zeker met het oog op de drukke dagen biedt deze software een mooie uitkomst.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?