Met nieuws van o.a.
partners

De nieuwste Motor oordoppen van Shush zijn ongeëvenaard

Motor oordoppen van Shush1

De prestaties van de nieuwe oordoppen van Shush Earplugs zijn echt superieur. Het unieke keramisch filter, met venturi kanaal, behoudt een pure en onvervormde klank. Het geluid wordt goed gedempt (gemiddeld 24 decibel) maar het lijkt net alsof je niets in je oren hebt. Alles klinkt zoals het moet klinken, heel natuurlijk. Deze motor oordoppen geven een beschermd en vrij gevoel! De oordoppen zijn comfortabel zacht en allergievrij wat resulteert in een optimaal draagcomfort. Veilig genieten dus op de motor!

Keramisch filter

Het gladde oppervlak van keramiek, in combinatie met de venturi vorm van het filterkanaal, zorgen ervoor dat geluidsgolven met de minste vervorming worden afgebroken en het geluid natuurgetrouw blijft klinken. Het is bijna alsof je geen gehoorbescherming draagt want alles klinkt hetzelfde. Maar met een SNR van 24 decibel dempen Shush Biker oordoppen meer geluid dan andere oordopjes. Maar de beleving van het geluid blijft gelijk.

Optimaal draagcomfort

De oordoppen van Shush zijn gemaakt van van synthetisch rubber. Dit stevige materiaal heeft een hogere dichtheid en dempt meer geluid dan silicone oordopjes. En het rubber is bovendien ruwer dan de gladde siliconen oordopjes, hierdoor blijven Shush oordoppen veel beter in je oor zitten en vallen ze niet zo gemakkelijk uit je oor. Bijkomend voordeel is dat het rubber geheel allergievrij is en daardoor zorgt voor het ultieme draagcomfort. In tegenstelling tot silicone oordoppen heb je bij Shush geen risico op huidirritatie of allergische reacties in je oor. Ze zien er hetzelfde uit door de parapluvormige lagen, maar de oordoppen van Shush zijn dus echt vernieuwend!

Beste bescherming

Waar de andere oordopjes vaak het filter op het uiteinde van het steeltje hebben zitten, zit het keramisch filter van Shush binnenin de oordoppen. Dat zorgt ervoor dat het filter dus in het oor zit en niet erbuiten. Bovendien hebben de oordoppen hierdoor 3 maten in één. Want ook als je een kleine gehoorgang hebt en alleen het eerste deel van de oordop in je oren past, dan ben je al optimaal beschermt. En de geluidskwaliteit is natuurlijk onovertroffen. Bij oude oordopjes zijn de filters vaak van plastic met een recht kanaal en vaak is het zelfs niet meer dan een gaasje die bovendien het geluid verstrooien en vele malen minder geluid dempen. Het keramisch filter van Shush heeft een hogere demping en beter behoud van geluid.

Betere concentratie

Tijdens het motorrijden is het belangrijk om geconcentreerd en alert te blijven. Vermoeidheid op de motor is gevaarlijk in het verkeer. Als je door vermoeidheid of concentratieverlies een fout maakt dan kan dat leiden tot een ernstig ongeluk. Shush Biker oordoppen beschermen niet alleen je gehoor het verbetert ook je concentratie. Doordat geluiden onvervormd worden gedempt ben je veel minder snel vermoeid. Je hoeft immers minder moeite te doen om te horen wat er om je heen gebeurt. Verkeerssignalen en waarschuwingen blijven goed hoorbaar. Hierdoor houd je de focus beter op de weg en blijf je langer alert in het verkeer. Vooral als je graag lange tourritten maakt op je motor dan geeft het een extra veilig gevoel als je Shush oordoppen draagt.

Blijf genieten van geluid bij het motorrijden

Het geluid van je motor en het geluid bij de snelheid is natuurlijk iets wat de ervaring van het motorrijden zo leuk maken. Het geluid van de wind die langs je oren raast is helaas wel schadelijk voor je gehoor en dus is het dragen van gehoorbescherming onmisbaar. Shush oordoppen zorgen ervoor dat schadelijk geluid wordt gefilterd. Ondertussen kun je gewoon blijven luisteren naar muziek en ook kun je gemakkelijk blijven bellen via het in-helmet systeem. Zonder dat je de oordoppen uit hoeft te doen blijft alles normaal klinken. Je hoeft de oordoppen ook niet uit te doen om je mede motorrijders te verstaan.

Meest duurzame oordoppen

Op het gebied van duurzaamheid zijn Shush oordoppen ook beter dan silicone oordoppen. Shush oordoppen zijn vaker herbruikbaar. Het zuur in je oorsmeer zorgt ervoor dat het bacteriën en schimmels doodt, maar het tast ook siliconen aan. Siliconen oordopjes gaan daardoor minder lang mee dan het synthetisch rubber waaruit Shush oordopjes zijn gemaakt. Siliconen oordopjes beloven slechts 100x herbruikbaar te zijn, waar de oordopjes van Shush na 400x hergebruik nog als nieuw zijn. Met Shush krijg je dus veel meer waar voor je geld! En Shush heeft ook aan het milieu gedacht door een geheel plasticvrije verpakking te ontwikkelen. In deze tijd waarin klimaatverandering een belangrijk thema is, denkt Shush dus niet alleen aan de bescherming van het gehoor, maar ook aan de bescherming van het milieu.

Superieure gehoorbescherming

Shush verslaat andere oordoppen op alle vlakken. We hebben al meerdere oordoppen getest, maar die komen niet in de buurt van deze superieure oordopjes. Andere oordoppen die beloven goed geluid te behouden hebben vaak slechts een klein gaasje als filter en dempen veel minder geluid. Ook hebben andere oordoppen het filter op het uiteinde van het steeltje geplaatst en bieden pas voldoende bescherming als de oordoppen helemaal in je oor passen. Dat is ook waarom deze merken soms meerdere maten aanbieden. Shush is de enige oordop met het filter binnenin en hebben dus eigenlijk 3 maten in 1. Het keramisch filter dempt meer geluid zonder het geluid te vervormen. Het is net alsof je niets in je oren hebt en toch ben je goed beschermd.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?