Met nieuws van o.a.
partners

SodaStream-koolzuurcilinders nu verkrijgbaar bij Albert Heijn

SodaStream

Na een succesvolle reeks bonuscampagnes met de SodaStream-machines, zijn de koolzuurcilinders van SodaStream nu verkrijgbaar in de Albert Heijn-winkels. De SodaStream-cilinders zijn geschikt om tot wel 60 liter bruiswater te maken van kraanwater. Het bruiswatermerk wil zoveel mogelijk gebruikers stimuleren om deel te nemen aan het omruilsysteem.

Het aantal SodaStream-gebruikers is de laatste jaren fors gegroeid. Het is dan ook belangrijk voor SodaStream dat de koolzuurcilinders eenvoudig te verkrijgen en om te ruilen zijn, en om het gemak en plezier van thuis bruiswater maken te waarborgen.

Johan Schepers, General Manager Benelux bij SodaStream: “We zijn trots op de samenwerking met Albert Heijn. Het is een enorme sprong voorwaarts in onze missie om een revolutie in de water- en frisdrankenindustrie teweeg te brengen. We maken het mensen alsmaar makkelijker om te kiezen voor een milieuvriendelijk herbruikbaar alternatief bij hun dagelijkse boodschappen in de supermarkt.”

De koolzuurcilinders kunnen aangekocht worden bij de servicebalie van de supermarkt. Tegen inlevering van een lege cilinder, betaalt de klant enkel de prijs voor het koolzuurgas van 12,99 euro. De aankoopprijs van een volle cilinder, zonder een lege cilinder te ruilen, bedraagt nagenoeg het dubbele.

Over SodaStream
SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, BCC, Blokker, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt, PLUS en SodaStreamStore.nl.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?