Met nieuws van o.a.
partners

’s Werelds eerste slimme robotstofzuiger JetBot 90 AI+

JetBot 90 AI plus

De JetBot 90 AI+ is ‘s werelds eerste slimme robotstofzuiger en wordt aangedreven door Intel® AI. De  combinatie van sensoren en objectherkenningstechnologie met AI navigeren de JetBot 90 AI+ moeiteloos door je huis en maken de vloeren binnen mum van tijd blinkend schoon. Een LiDAR-sensor, vergelijkbaar met de sensor in zelfrijdende auto’s, detecteert afstanden en plant de meest nauwkeurige route in. Een 3D-sensor herkent objecten, zoals speelgoed en de poot van een stoel, en de vorm van een kamer om overal langs te manoeuvreren. De JetBot 90 AI+ gebruikt deze informatie vervolgens om rondom obstakels schoon te maken, terwijl hij op veilige afstand van kwetsbare objecten blijft. En ook onder de bank wordt gezogen, want de stofzuiger laat zichzelf indien nodig zakken.

Terwijl de vloer gereinigd wordt, maximaliseert de geavanceerde digitale invertermotor van de JetBot 90 AI+ de 30 W zuigkracht van het Jet Cyclone-systeem om stof uit de lucht en vuil van de vloer op te vangen. De zelfreinigende borstel, met fijne vezels gemaakt van zacht geweven textiel, neemt stof op van harde vloeren en reikt ook in eventuele spleten.

Als de schoonmaak erop zit, rijdt de JetBot 90 AI+ automatisch terug naar het Clean Station™. Daar leegt de stofzuiger zichzelf en wordt het vuil en stof verzameld in een zak die je maar eens in de twee tot drie maanden hoeft te vervangen. En als je via de Samsung SmartThings-app op je smartphone verbinding maakt, bedien je de JetBot 90 AI+ vanaf elke locatie. Je plant stofzuigbeurten in, stelt ‘no-go zones’ in op basis van een kaart van je huis of maakt zelfs verbinding met de camera om je huis en huisdieren in de gaten te houden terwijl je weg bent.

De JetBot 90 AI+ is beschikbaar vanaf de eerste helft van 2021 voor een verkoopadviesprijs van € 1.499,-.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?