Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe

solis-personal-barista

De Italianen weten bij uitstek hoe je goede koffie maakt. Het zetten van koffie wordt daar uiterst serieus genomen en maakt een belangrijk deel uit van het dagelijks leven. Ook in Nederland zijn we niet vies van een lekkere kop koffie. Solis komt met de nieuwste espressomachines, made in Italië, zodat jij thuis kunt genieten van de lekkerste koffie. Meer een theeliefhebber? Geen probleem, Solis heeft ook een nieuwe waterkoker waarmee je de watertemperatuur perfect kunt regelen.

Personal taste

Met de Personal Barista zet je koffie op jouw favoriete manier met deze halfautomatische espressomachine. Drink je graag cappuccino of een latte? Gebruik dan de stoomfunctie voor het opschuimen van de melk en maak de mooiste latte art creaties. Dankzij de dubbele Italiaanse pomp kun je tegelijkertijd espresso zetten en melk opschuimen. Geniet jij van een Caffè Americano? Zet dan de heetwaterfunctie aan en verdun je espresso met heet water.

Houd jij het toch liever bij de echte Italiaanse espresso? De versgemalen koffiebonen zorgen voor een ultieme smaakbeleving voor jouw espresso. Je kunt handmatig de koffiehoeveelheid aanpassen en kiezen voor één of twee kopjes. Zo kun je ook samen genieten van een koffiemomentje.

Solis Personal Barista, verkrijgbaar vanaf € 1.190,90

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?