Met nieuws van o.a.
partners

berbel introduceert revolutionaire afzuigkappen

berbel-afzuigkap

De keuken is het hart van het huis. De plek waar iedereen samenkomt, kookt en eet. De beste producten maken deze plek nog fijner, comfortabeler en gezelliger! berbel afzuigkappen zijn ‘Made in Germany’ en verwijderen kookdampen en vet snel en effectief de keuken uit. De innovatieve techniek van berbel is het geheime recept voor een schone lucht, ook wel het berbel principe genoemd. Opgericht in 2001 heeft het bedrijf met eigen onderzoek, innovatieve ideeën en een flinke dosis hartstocht nieuwe kwaliteitsmaatstaven neergezet op het gebied van functionaliteit en design: fluisterstille afzuigkappen, zonder vetfilter, die uiterst simpel te reinigen zijn. Vanaf heden is de gehele berbel collectie afzuigkappen verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

De keuken als integraal onderdeel van het interieurontwerp is een voortdurende trend. Maar het wordt pas een sociaal middelpunt van het huis als het wordt gevuld door mensen. berbel afzuigkappen staan ​​voor het leven in de keuken, voor sociale contacten en samen koken. De afzuigkappen zijn zeer efficiënt, zonder storende geluiden en zonder verlies van zuigkracht.

Wat maakt een afzuigkap tot een berbel?
In de keukenbranche heeft berbel naam gemaakt met het gepatenteerde berbel principe. Het berbel principe gebruikt de middelpuntvliedende kracht om vet af te scheiden, zodat er geen vetfilter nodig is. Dit is zeer efficiënt en maakt een constant hoge vetafscheiding mogelijk in vergelijking met conventionele systemen met vetfilters. Zonder hinderlijke geuren en geluid, zonder verlies van zuigkracht en bijzonder gemakkelijk schoon te maken: uitvouwen, schoonvegen en dichtklappen maar!

De berbel collectie
De ventilatiespecialist berbel produceert kookveldafzuigkappen, hoofdvrije kappen, inbouwkappen, plafondkappen, eilandkappen en afzuigkappen voor de wand. De verscheidenheid aan producten biedt voor elke klant het juiste apparaat. Bij berbel wordt elke afzuigkap met de hand in elkaar gezet. Onderdeel voor onderdeel, stap voor stap. Middels de configurator kan de klant met een paar klikken het apparaat van zijn keuze samenstellen. Of het nu gaat om grootte, vorm, design, kleur en uitvoering, een berbel kan individueel worden geconfigureerd.

Meer informatie over de collectie en het berbel principe is te vinden op: www.berbel-afzuigkappen.nl.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?