Met nieuws van o.a.
partners

Nieuwe dynamische range AEG SenseCook inductiekookplaten

AEG-SenseCook

De nieuwe dynamische range SenseCook inductiekookplaten biedt de perfecte ondersteuning in de keuken. Of het nu gaat om sous-vide bereidingen, bakken en braden, of kokend water onder controle houden, de SenseCook kookplaten beheersen en automatiseren elke stap. De range bestaat uit de SensePro en de SenseFry kookplaten en de SenseBoil hub. Ideaal voor wie niet zo thuis is in de keuken, maar wel graag perfecte gerechten op tafel wil zetten. De inductiekookplaten zijn ook een absolute toevoeging in de keukens van (hobby)koks die hun meesterwerken hiermee nog meer kunnen perfectioneren.

SensePro kookplaat
AEG’s meest geavanceerde inductiekookplaat wordt geleverd met ‘s werelds eerste draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter. De kookplaat kan hierdoor tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur meten, wat resulteert in perfecte gerechten. Door middel van het intuïtieve TFF scherm begeleidt de kookplaat het hele proces. Selecteer eenvoudig welk gerecht er bereid moet worden en met welk resultaat– rosé, medium of doorbakken en de kookplaat zal een signaal geven wanneer de kerntemperatuur is bereikt. De meegeleverde kerntemperatuurmeter is voorzien van kristallen die uitzetten en inkrimpen door temperatuurveranderingen. Hiermee wordt een magnetisch veld gecreëerd wat opgevangen wordt door een antenne in de kookplaat. Zo weet de kookplaat altijd de exacte temperatuur van het gerecht wat bereid wordt. Een bijkomend voordeel is dat de kerntemperatuurmeter hierdoor draadloos is, nooit opgeladen hoeft te worden en niet voorzien is van kwetsbare elektronica. De SensePro inductiekooplaat (80 cm) is vanaf eind februari 2019 verkrijgbaar.

Sense-cook-range

SenseFry kookplaat
Met de SenseFry kookplaat behoren inschattingen met betrekking tot de juiste temperatuur van de pan tot het verleden. De baksensor weet precies wanneer de pan op de juiste temperatuur is en zal een seintje geven wanneer er iets in de pan kan. De baksensor zorgt er ook voor dat de temperatuur constant blijft. Waarbij deze rekening houdt met de warmte afgifte van de pan en het soort gerecht dat u aan het bereiden bent. Selecteer in het intuïtieve aanraakscherm simpelweg het ingrediënt wat u wilt bereiden en het gewenste eindresultaat (rosé, medium, doorbakken) en de kookplaat doet de rest. De SenseFry inductiekookplaat (80 cm) is vanaf eind januari 2019 verkrijgbaar.

SenseBoil hob
De SenseBoil inductiekookplaat detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt heeft bereikt. De boil-functie past dan automatisch de temperatuurinstelling aan. Ongeacht de grootte van de pan, met of zonder deksel. Het is dus voortaan niet meer nodig om bij de pan te blijven, overkoken behoort tot het verleden. De SenseBoil inductiekookplaat is in zowel 60 als 80 cm verkrijgbaar. De 80 cm uitvoering is beschikbaar met facetrand, of voorzien van rvskader.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?