Met nieuws van o.a.
partners

Winterbarbecue met een moderne twist

winterbarbecue-Beer-Box

Gezellige barbecue-avonden in de tuin, een knetterende kampvuursfeer op het terras in de zomer of aangename warmte in de winter: de vuurschaal wordt steeds populairder in Nederland. Het jonge Duitse designbureau Höfats maakt het vuurtje stoken in de tuin nóg leuker met de Bowl, de Cube of de Beer Box.

Bowl
Een lekkere barbecue in de zomer of een gezellig vuurtje in de winter: de multifunctionele en moderne Bowl maakt het mogelijk. De Bowl is gemaakt van geëmailleerd staal, is halfrond van vorm en kan door een hoge of lage tripod op verschillende hoogtes gebruikt worden. Je kunt hem horizontaal neerzetten of gekanteld, om hem tegen de wind te beschermen.

De Bowl is verkrijgbaar vanaf € 199 en kan met meerdere accessoires, zoals barbecuerooster, plancha of tripod, aangeschaft worden.
bowl

Cube
De Cube is, net als de Bowl, multifunctioneel. Hij is gemaakt van roestvrij staal met hittebestendige poederlak of van cortenstaal met een stoere roestige afwerking. De Cube bestaat uit een frame met een hangende vuurkorf in het midden, die te allen tijde horizontaal blijft. Als je het frame draait, dooft het vuur automatisch. Hij kan gebruikt worden als BBQ door gebruik te maken van een plancha of een bijpassend grillrooster wat op verschillende hoogtes geplaatst kan worden. Daarnaast voldoet hij ook uitstekend als vuurkorf of na toevoeging van een stijlvolle bamboe plank als tafeltje of zitje.

De Cube is verkrijgbaar vanaf € 349, accessoires zoals een hoes of barbecuerooster beginnen bij € 39,95
cube

Beer Box
Een vuurkorf en BBQ in één, in de vorm van een bierkrat. Gemaakt van massief cortenstaal is deze bierkrat net zo handig als de plastic variant, maar met een robuustere uitstraling. Je kunt hem vullen met flesjes drank, hem als zitje gebruiken of meerdere kratjes stapelen. Het enige verschil is dat je deze ook als vuurkorf kunt gebruiken.

Flesopener vergeten? Geen probleem, de Beer Box heeft een geïntegreerde opener. De ideale accessoire voor een relaxte avond met vrienden! Verkrijgbaar vanaf € 99.
beerbox

Over Höfats
Höfats is een jong Duits designbureau dat prachtige producten op de markt brengt, die allemaal te maken hebben met (open) vuur, zoals vuurkorven, vuurschalen, BBQ, lantaarns en vele accessoires.

Het bedrijf heeft niet alleen een fascinatie voor vuur, maar ook voor design, want hun producten zijn zo mooi ontworpen dat ze al 40 prestigieuze designprijzen in de wacht gesleept hebben. Niet alleen het design is mooi, maar de producten zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, cortenstaal en bamboe.

Veel producten van Höfats zijn multifunctioneel. De BBQ’s zijn in hoogte verstelbaar en kunnen na het grillen ingezet worden als vuurkorf. De buitenlampen kunnen staand, hangend of op een steel in de tuin gezet worden. En de kratjes kunnen gebruikt worden als vuurkorf, maar ook als BBQ of handig krukje.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?