Met nieuws van o.a.
partners

Virtueel reizen met collectie van Magnum Photos op The Frame van Samsung

The-frame

Het legendarische fotocollectief Magnum Photos stelt exclusief twintig nieuwe foto’s beschikbaar in de Samsung Art Store op The Frame. Door de actie, die tot en met 14 december loopt, onderneem je vanuit huis een virtuele (wereld)reis. Zonder extra kosten geniet je op The Frame een maand lang van de Magnum-foto’s. Na 14 december zijn de foto’s beschikbaar als eenmalige aankoop of met een maandabonnement. Met een collectie die inmiddels meer dan 1.400 kunstwerken omvat, is de Samsung Art Store een museum op zich.

De foto’s in de Magnum-collectie zijn gemaakt door wereldberoemde kunstenaars en fotografen, onder wie Elliott Erwitt, Burt Glinn, Stuart Franklin, Thomas Hoepker en Bruno Barbey. “Wereldwijd kunnen mensen momenteel minder reizen waardoor we meer tijd thuis doorbrengen,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “De QLED-beeldkwaliteit van The Frame brengt de adembenemende foto’s van iconische bestemmingen zo tot leven dat je voor je gevoel toch even weg bent. Door de samenwerking met Magnum Photos bieden we mensen een virtuele reiservaring vanuit het comfort van hun huis.”

Op The Frame geniet je in 4K-beeldkwaliteit van een catalogus van meer dan 1.400 kunstwerken van musea en galerieën over de hele wereld, waaronder het Prado Museum in Madrid, het Albertina Museum in Wenen, de Tate Modern in Londen, het Van Gogh Museum in Amsterdam, de Hermitage in Sint-Petersburg en LUMAS. Dat maakt The Frame tot meer dan een televisie, want het is óók het beginpunt van een ontdekkingstocht naar ‘s werelds mooiste kunstwerken.

Bij aankoop van The Frame krijg je drie maanden lang gratis toegang tot de Samsung Art Store. De nieuwe collectie wordt ondersteund op The Frame-modellen vanaf 2018.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?