Met nieuws van o.a.
partners

Saar de huismijt, virussen en bacteriëndodende robot

Saar robot Zoef Robot

Saar de nieuwste robot van Zoef Robot gebruikt UV-C licht en ultrasone golven om binnen enkele seconde 99,99% van de bacteriën, ziektekiemen, virussen (bijv. COVID19) en huisstofmijten te doden.

Last van allergie zoals huisstofmijt of rode uitslag of verkoudheid? Saar pakt de veroorzakers aan. Ondanks dat je ze niet kan zien zijn bacteriën overal in ons dagelijks leven aanwezig. Ze verspreiden ziektekiemen en infecties wat ten koste gaat van onze gezondheid. SAAR biedt de oplossing, dit hightech robotje dood ziektekiemen, en in de lucht aanwezige virussen. Met haar
UV-C licht en ultrasone golven dood SAAR in slechts enkele seconden 99,99% van de bacteriën, ziektekiemen, virussen en huisstofmijten.

In de automatische modus kan Saar bv uw bed of bank effectief desinfecteren en steriliseren. Ze beschikt over 24 slimme sensoren om obstakels te vermijden en te voorkomen ze valt. Tevens kunt u er tal van voorwerpen zoals uw mobiele telefoon, laptop, afstandsbediening e.d. mee desinfecteren.

Door haar formaat en gewicht is Saar een ideale reispartner die ervoor kan zorgen dat u zich ook tijdens uw vakantie of zakenreis kunt beschermen.

Naast haar desinfecterende werking kan Saar tijdens het reizen ook gebruikt worden als powerbank.  Het Nederlandse merk Zoef Robot levert robots voor in en om het huis, om het leven een stukje relaxter te maken.

Saar is o.a. verkrijgbaar bij bol.com

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?