Met nieuws van o.a.
partners

Nieuw voor hondenliefhebbers: podcast ‘Wie laat de hond uit?’

wie laat de hond uit

Drie baasjes, drie honden en verschillende experts. ‘Wie laat de hond uit?’ is de informatieve, maar ook gezellige podcast over het dagelijks leven met een hond. Voor iedereen die een hond heeft of overweegt er een te nemen. Een flinke groep, aangezien inmiddels 1 op de 5 huishoudens een hond heeft. De presentatie is in handen van Jet Sol, bekend van diverse tv- en radioprogramma’s en podcastserie De Veertigers. Vaste panelleden zijn haar hond Poppie, Lysbeth van Silfhout met hond Rafiq en Marieke van Werven met hond Mila. De eerste aflevering gaat over hechting: hoe wordt de hond een echt gezinslid dat je nooit meer kwijt wilt? ‘Wie laat de hond uit?’ wordt aangeboden door Smuldier, expert in verse diepvries diervoeding en abonneren kan via de bekende podcastkanalen.

Daten met je hond

De eerste aflevering met de titel ‘First date’ gaat over het vinden van de hond die bij je past. Van liefde op het eerste gezicht tot een weloverwogen keuze – het komt allemaal aan bod. Waar let je op bij het nemen van een hond? En hoe zorg je voor een gezonde hechting? Jet, Lysbeth en Marieke delen hun persoonlijke ‘first date’ ervaringen. Jet wilde als kind al een hondje en met de komst van Poppie ging een langgekoesterde wens in vervulling. En ook de honden komen aan het woord. Hoe was het voor hen om hun baasjes voor het eerst te ontmoeten? Zo komt hond Rafiq uit een doos op Lesbos en Mila uit een nest met elf pups. Dierenarts Sandra Haven schuift deze aflevering aan als expert om tips en adviezen te geven over het kiezen van een hond en het versterken van de band.

De mooiste relaties

Presentatrice Jet Sol over ‘Wie laat de hond uit?’: “Het is een geweldig leuke podcast om te maken. Omdat Poppie er altijd bij mag zijn, maar ook omdat er onderwerpen aan bod komen die voor mij als hondenliefhebber zo herkenbaar zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen die een hond nemen, weten waar ze aan beginnen en waar ze op moeten letten. Dan ontstaan de mooiste relaties, als het even kan voor het leven!” Dierenarts S“Deze nieuwe podcast is leuk en leerzaam voor iedereen die een hond heeft of krijgt. Het doel is om honden en baasjes elkaar (nog) beter te laten begrijpen. Hoe voorkom je bijvoorbeeld dat je schoenen kapot worden geknaagd? En hoe integreer je de hond in je leven als je minder thuis bent dan verwacht?” De podcast is te beluisteren via de bekende podcastkanalen, zoals bijvoorbeeld Spotify, Google of Apple podcast.

Beluister de eerste drie afleveringen hier.

Over Smuldier 

Smuldier is marktleider in diepvries diervoeding. Het merk werd bijna 25 jaar geleden ontwikkeld door Mulder Diervoeding, dat nog altijd de productie voor haar rekening neemt. Smuldier is al sinds 1997 verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkt en in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste diepvries hondenvoermerk op de Nederlandse markt. En die markt is groot: uit recent onderzoek blijkt dat momenteel ongeveer 20% van de huishoudens een hond heeft. In 2018 zijn de Smuldier-merkactiviteiten overgedragen aan Queens Products, de organisatie die de producten al sinds de lancering van het merk aan de supermarkten verkoopt. Queens Products is specialist in diepvriesproducten voor de supermarkt en naast Smuldier ook bekend van Queens Vis.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET LAATSTE NIEUWS?